Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Matka přiotrávila dceru fridexem, jde za mříže na 25 let!

Autor: evak, INT - 
11. května 2011
20:23

Matka Veronika S. (27) chtěla otrávit svou tehdy pětiletou dceru fridexem. Málem se jí to i povedlo. Za tento hrůzný čin si odsedí pětadvacetiletý trest. Ve středu to potvrdil Vrchní soud v Praze.

Případ se odehrál v Nejdku na Karlovarsku. Žena měla problémy se svým druhem, otcem holčičky, a tak se chtěla zbavit dcery a vinu svalit na něj. Zároveň tím prý chtěla vyvolat lítost u jiného muže, informovala TV Prima. Nad plánem zůstává rozum stát, přesto ho matka uskutečnila. Holčičce připravila čaj smíchaný s nemrznoucí kapalinou. Dívenka upadla do těžkých bolestí, ale žena zavolala sanitku až po dlouhých pěti hodinách.

Z otravy si holčička odnesla těžkou poruchu vědomí, rozvrat vnitřního prostředí, hypertenzní krizi a poškození ledvin, informoval server Aktuálně.cz. Nyní už se ale děvčátku daří dobře a navštěvuje mateřskou školku.

"Jediné co svědčí ve prospěch obžalované, je dosavadní bezúhonnost," řekl Jiří Lněnička, předseda senátu Vrchního soudu v Praze. I přesto tvrzení si matka odnesla výjimečný trest - 25 let za mřížemi a proti trestu není odvolání. Žena si verdikt vyslechla se sklopenou hlavou. Veronika S. celý proces proplakala, ale k ničemu jí to už nebylo.

olesja ( 12. května 2011 11:53 )

a místo vody pít jen FRIDEX.

crakazasecrak ( 12. května 2011 11:39 )

TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!TREST SMRTI,TREST SMRTI!!

crakazasecrak ( 12. května 2011 11:35 )

za mušli a porádným hákem ji natrhnout ..undu!!

kacota ( 12. května 2011 09:55 )

tejto svini je málo...a nie len 25...

sluppi ( 12. května 2011 09:12 )

Některé české matky jsou prostě k zoufání....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání