Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Sexuální deviant, jenž ve 13 letech vraždil, přerušil léčbu!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: evak - 
18. dubna 2011
22:14

Lidé zase mají další důvod, který jim bude narušovat klidné spaní. Sadistický vrah, který ve třinácti letech v roce 2004 znásilnil a zabil spolužačku, přerušil léčbu a odstěhoval se do Prahy. Bez terapie je velice nebezpečný!

Vrah z Kmetiněvsi kvůli věku, kdy zločin spáchal, nebyl ani odsouzen. Byla mu pouze nařízena léčba. Nařízení ale padlo s jeho osmnáctými narozeninami. Poté se mohl mladík rozhodnout pro přerušení léčby. Prý se odstěhoval do Prahy a nechal si změnit jméno i příjmení. Teď je tedy nedohledatelný.

Jak říká jeho lékař, který ho léčil v Bohnicích, pro týden.cz: "Závažná sexuální deviace zletilostí samozřejmě nekončí." Starosta Kmetiněvsi se tedy s týmem odborníků vydal do boje s českou legislativou. Návrh na novelu byl přijat kladně. Všichni teď doufají, že její schválení neohrozí vládní krize.

"Nepřekvapuje mě, že se ten mladík jednou přestane léčit, když nemusí. Teď můžeme jen čekat, kdy granát vybuchne," řekl iDnes.cz starosta Kmetiněvsi Luděk Kvapil. Robin (vrahovo bývalé jméno) prý přerušil i vztahy se svými příbuznými. Jeho sexuální deviace, útočný sadismus, patří mezi velice nebezpečné, a proto je obezřetnost zcela na místě!

vetmar ( 19. dubna 2011 14:29 )

Takový devianti, když jsou nezletilí a je jim ukončena léčba ,by měl automaticky nastoupit do vězení při dovršení plnoletosti.Žádná jiná identita a čistý trestní rejsktřík.Ale pěkně doživotí a makat s koulí na noze někde v lomu,aby si ten pobyt hradil sám.

ivkanatka ( 19. dubna 2011 14:17 )

Bohužel ano, změnil identitu, nevíme, jak vypadá a tak má pole působnosti otevřené !!!!! Navíc má čistý trestní rejstřík a pokud něco udělá nebo udělal znovu a nikdo neví, kde je, tak je to opravdu hrůza, co naše zákony umožňují takovým zrůdám !!!! Slušný člověk, když by se mu chtěl ubránit, tak si ještě musí dávat pozor, aby mu neublížil, protože se bude zjišťovat, zda obrana byla úměrná útoku !!! Je to fakt v pr.de.li a mám strach tu žít - mám 2 děti a 3 vnoučata a to, co se u nás děje a toleruje hajzlům je do nebe volající. Co dělají naši zákonodárci všichni víme - ho.vn.o, místo toho,a by přijali zákony, které nás, občany ochrání. Nejsem už hrdá Češka ....... . Tato země je prohnilá shora !!!

wojtylak ( 19. dubna 2011 12:35 )

zabte tu bestii!!!

sakra ( 19. dubna 2011 09:48 )

Naše "republika" je zemí NEOMEZENÝCH MOŽNOSTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!

letajici_svec2 ( 19. dubna 2011 08:41 )

tady je ten zakapanej pes

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání