Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nalezené dívky Terezku a Barboru odvezli do nemocnice

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: lac, mivrk - 
8. dubna 2011
15:25

Po kamarádkách Terezce (11) a Barborce (12) od středy zoufale pátrali policisté i občané Mostu. Rodiče se obávali dokonce únosu! Tereza Sochaničová (12) a Barbora Mordychová (11) nepřišly ve středu ze školy domů, ale jsou v pořádku. Policie je našla v centru Mostu.

Obrovská úleva zavládla v pátek v Mostě. Před polednem policisté oznámili, že pohřešované školačky Terezka (12) a Barborka (11) jsou na světě. „Policisté si všimli dvou dívek v telefonní budce blízko centra a byly to ony,“ řekla Blesku policejní mluvčí Ludmila Světláková a pátrání odvolala.

´Výletnice ´ z města odvezli rovnou do nemocnice. „Domů mi ji pustí až v pondělí,“ řekla babička starší dívky, která ji vychovává. Dodala, že za vnučkou samozřejmě může na návštěvu. Obě dívky jsou v nemocnici na dětském lůžkové na pozorování, i když nevykazují žádnou újmu na zdraví. Podle Světlákové jde o běžnou praxi. „Musíme vyloučit, že se nestaly obětí trestného činu,“dodala. Policisté budou také zjišťovat, kde dívky přebývaly. Mimo domov byly dvě noci a více jak 48 hodin.

Babička Terezky nevěděla, kde byly. „Policie je ještě nevyslechla a já to nevím,“ řekla šťastná, že se holkám nic nestalo.

 

arcaben ( 13. dubna 2011 19:51 )

ohnout přes koleno a nařezat jim a pak si klidně můžou zavolat na linku důvěry!!!Jsou dost staré na to,aby věděly co se smí a co ne!!!

zamlzena ( 9. dubna 2011 16:18 )

Jedna má tvář prostitutky, ta blond. Kamarádka se s ní svezla. Stává se. V našem domě byla před lety dívenka , ktrá ještě v základní školer utekla z domu. Našli ji u staršího chlápka v Nuslích. Maminka ředitelka školy.Od té do,by jí vodiila za ruku, ale bohužel, neuhlídala. Matka se nakonec oběsila. Dcerka byla po svým papá. Tomu říkám neštěstí.

6745 ( 9. dubna 2011 13:13 )

6745 ( 9. dubna 2011 13:12 )

franta15 ( 9. dubna 2011 08:37 )

Chyba je, že u článků týkající se hledání ztracených lidí a hlavně dětí je to, se už nikdy nedozvíme, kde ztracenci byli a co dělali? Myslím, že tyto informace by měly být známé a zveřejněné - jak v televizi, tak na internetu. Sociálka by se měla u dětí dozvědět proč to děti udělali, jak se o ně rodiče starají a včas v rodině zasáhnout. Aby z dětí nevyrůstali prostitutky, zloději a podvodníci. Dnes to nikoho nezajímá a za pár roků se řeší to, že mladiství kradou, aby měli peníze na drogy nebo zabíjejí své nejbližší. Všechno sousisí s důsledností, ale ta právě u nás úplně chybí. Když jsem jako školák rozbil sousedům okno, můj otec to musel zaplatit, mně nařezal rákoskou a místo lítání po ulici jsem se musel týden dělat doma všelijaké práce. A bylo to hodně účinné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání