Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Feťák (25) týral svou matku: Hrozí mu 8 let

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
10. března 2011
16:51

Slovní napadání, vyhrožování se sekyrou, demolování nábytku a spotřebičů. Tomu musela po dobu nejméně půl roku šedesátiletá žena z Královéhradecka. Týral ji její vlastní syn (25). Hrozí mu za to až 8 let vězení.

Mladík byl ve čtvrtek policií obviněn z týrání osoby žijící ve společném obydlí. Za to mu hrozí až osm let vězení, informovala mluvčí hradecké policie.

Týrání se podle policie odehrávalo v rodinném domku na Hradecku a vyvrcholilo ve středu dopoledne. "Syn matku nejprve napadal slovně. Pak vzal televizi a praštil s ní o zem. Ženu dál slovně napadal i za přítomnosti přivolané policie," uvedla mluvčí. Incident se odehrál bez zranění. Matka policii řekla, že syn delší dobu čichá toluen a kouří marihuanu.

Policisté muže ve středu odpoledne z bytu vykázali na deset dnů. Dalším vyšetřováním zjistili, že násilí v domácnosti trvá od loňského července a muže obvinili. "Vulgární nadávky, verbální vyhrožování zabitím se mělo postupně stupňovat, co do četnosti i intenzity," uvedla mluvčí. Případ policie dál vyšetřuje.

Obviněný muž je čtvrtým vykázaným násilníkem z domova na Hradecku v letošním roce. Za celý loňský rok policisté v okrese z domovů vykázali devět násilníků. Ve třech případech manžela, ve čtyřech druha a ve dvou syna. V roce 2009 bylo v okrese kvůli domácímu násilí vykázáno šest lidí.

crakazasecrak ( 10. března 2011 20:07 )

jak ho to vychovala??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání