Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Opila se a šla vyloupit dva obchody

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim, krč - 
21. února 2011
17:18

Žena ve věku přes čtyřicet let se rozhodla svou tíživou finanční situaci vyřešit loupežemi ve dvou svitavských obchodech. Hrozila, že všechny v obchodech zabije nožem, který však zřejmě u sebe vůbec neměla. Policie ji zadržela. Lupičce hrozí až 10 let vězení.

Lupička si vše naplánovala v hospodě, kde popíjela, od obsluhy si vyptala lístek, na který napsala oznámení o loupeži pro prodavačky. Vyhrožovala, že všechny pozabíjí nožem. Její výprava však byla neúspěšný.  V prvním obchodě na ni zavolali městské policisty, kteří ji v druhém zatkli.

"S šátkem na hlavě vešla do jedné provozovny a obsluze předala lísteček s nápisem, že jde o loupežné přepadení a požadovala vydání hotovosti. To však personál odmítl a zavolal městskou policii," popsala průběh události mluvčí svitavské policie Anna Štegnerová.

Při obdobném pokusu v dalším obchodě lupičku strážníci dopadli. I když původně vyhrožovala, že má v kapse nůž, žádnou zbraň u ní nenašli.

Lupičce na stanici během výslechu naměřili 1,31 promile. Za tento trestný čin jí hrozí až 10 let vězení.

doja ( 23. února 2011 13:28 )

Bohužel pravdivé a velice smutné

anelam ( 22. února 2011 13:19 )

Kacota,u nás vytunelují stát a.........Nic-0-rokov

vlaku ( 22. února 2011 05:19 )

A bude to u nás gradovat. Nedivím se jí. Budeme státem vrahů a lupičů Dožene nás k tomu tento zkur.ený režim, pro který jsme zvonili klíčemi. Tak pro tento styl kapitalismu ani náhodou. Chce to novou revoluci a defenestraci.

kacota ( 21. února 2011 21:53 )

aj u nás sú za lúpež najväčšie pálky...zabije autom dieťa - 5 rokov, prepadne hračkárskou pištolkou banku a zatknú ho - 12 rokov...

gogo ( 21. února 2011 18:20 )

Kolik let by pak museli dostat ti co rozkradli tento stát ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání