Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Útočník přepadl hernu a pobodal servírku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - Miroslav Homola, ilustrační foto)
Autor: mivr, Michal Budík - 
8. ledna 2011
11:21

Mladá barmanka (20) se stala v noci z pátku na sobotu obětí přepadení herny Bonver v Křenové ulici.

Neznámý pachatel ji bodl zezadu do krku a způsobil jí vážné zranění. K události došlo po čtvrté hodině ranní. „Když tam strážníci přijeli, museli vypáčit dveře. Pachatel poraněnou barmanku v herně zamčel a utekl,“ řekla Blesku tisková mluvčí brněnské městské policie Denisa Kapitančiková.

Strážníci pobodané dívce okamžitě poskytli první pomoc a přivolali kolegy z republikové policie. „Po pachateli nadále intenzívně pátráme. Pomáhá nám v tom zejména záznam z kamerového systému,“ uvedla policejní mluvčí Petra Vedrová. Brutální lupič si z herny odnesl přibližně pětadvacetitisícovou tržbu.

„Podle našich informací by ta zranění neměla tu pobodanou ženu ohrožovat na životě. Po příjezdu policistů s nimi například ještě byla schopná komunikovat,“ doplnila Petra Vedrová. Provozovatel non stop hernu znovu otevřel prakticky ihned poté, co ji opustili kriminalisté. Mladá žena za barem se odmítla podělit o své pocity. „Nic vám neřeknu. Se všemi dotazy se obraťte na majitele.“

elinos ( 8. ledna 2011 12:46 )

každý, kdo bydlí v Brně, ví, JAKÉ ETNIKUM žije na Křenové ulici. Jako ten pachatel může uvažovat jen totální primitiv - skoro zabít někoho jen kvůli 25 000, navíc když je tam kamerový systém, který vše zaznamenává. Kocáb a ostatní zastánci této menšiny by si měli vyzkoušet měsíc bydlet v Brně na Křenové nebo na Cejlu a pracovat v nějakém místním podniku. A až potom ať se jich zastávají.

DBBS ( 8. ledna 2011 11:57 )

Kde je fotka toho ***a ? Ať ho můžu protáhnut za autem po silnici zkurvysyna. Nebo je to zase špinavý cikánský prase takže tu jeho fotku z rasovejch důvodů nikdo neukáže ? Snad ho najdou lidi z ochranky dřív než benda a pověsej ho na prvnim stromu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání