Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dívka dohnala muže k sebevraždě, tvrdí policie

Autor: Helena Lacinová, Krvs - 
27. ledna 2011
05:23

Vydírání a účast na sebevraždě. Z těchto závažných trestných činů nyní podezřívají policisté muže a ženu (22) z Náchoda. Byli to zřejmě tito dva, kteří loni v létě dohnali Aloise V. (†55) k sebevraždě. Muž se oběsil. Velkou zásluhu na tom, že dvojice zřejmě trestu neunikne, má i Blesk.

„Vyšetřování jsme ukončili a máme dva podezřelé. Zjištěné poznatky kriminalisté odeslali státnímu zástupci, aby je posoudil. Až rozhodne, padnou obvinění,“ řekla Blesku mluvčí náchodské policie Eva Prachařová. Případ tak neskončí jako obyčejná sebevražda.

Dívka hrozila udáním za znásilnění

Muž se před zoufalým činem totiž obrátil na Blesk. Nevěděl si rady a postěžoval si, že na inzerát, který si podal v novinách, se mu ozvala mladá dívka z Náchoda. Představila se jako Hanka a poslala mu odvážné fotky. Jel za ní na rande. Jenže dívka ho začala vydírat, hrozila, že ho udá za znásilnění. Její údajný advokát dokonce Aloisovi V. psal v SMS zprávách, že pokud nezaplatí, nahlásí ho na policii. „Kdo by uvěřil chlapovi,“ zoufal si tehdy muž a dušoval se, že se dívky ani nedotkl.

Alois V. vydírání psychicky nevydržel

Zveřejněním příběhu chtěl varovat a čekal, že se mu ozvou další muži, kteří stejné dívce naletěli. Nechal se alespoň přesvědčit od redaktorky Blesku, aby událost ohlásil na policii. I přesto na něj vyděrači dále tlačili a vysmívali se mu. Alois V. to nevydržel a oběsil se ve svém bytě. Náchodští policisté teď dvojici vyděračů důkladně prošetřili a jak se zdá, oba trestu neuniknou.

jakub-moravec ( 31. ledna 2011 05:25 )

hitovko, je psáno, že on se jí ani nedotkl a i kdyby jemu za*** dala, proč zavřít oba dva? Šoustání je dovoleno, ale vydírat a dohnat člověka k sebevraždě, to už není dovoleno!!!

jakub-moravec ( 29. ledna 2011 01:45 )

Když tady čtu tu diskuzi, všichni jen na tu ženu nadáváte a nikdo nenapsal, co ten chlap v takové situaci měl dělat? Tady je návod: Najdu si v blesku novou vhodnou diskuzi a tam napíšu: Jsem před sebevraždou,žena mě vydírá a nic jsem neudělal,už ten stres neunesu, PROSÍM POMOZTE MI! Já by na takový inzerát ihned odpověděl, člověka ubytuji ve svém domě, mám volné pokoje, a pak budu anonymně kontaktovat policii a vyjednávat aby tu ženu zatkli. Nápadů jiných mám víc, ale zatím jeden stačí. A to ten člověk neměl příbuzných nebo známých kde by se mohl ukrýt? Při nejhorším, když už opravdu musel tu sebevraždu spáchat, pak by té ženě nejprve podřezal krk, aby to bylo oko za oko a zub za zub. Tak neudělal a tím byl potrestán nevinný a viník je na svobodě.

jakub-moravec ( 28. ledna 2011 05:48 )

Žirafo díky, vyvedla jsi mne z bludu, já jsem to celé nečetl, jen ten kousíček nahoře a pak tu diskuzi a jelikož ta kráska se tu ukazuje tak velice svůdná, že by se do ní zamiloval i farář, tak jsem se domníval že ta sebevražda byla z nešťastné lásky. Tak v tom případě toho pána sice lituji,ale ta žena z té sebevraždy vina není(můj názor), ale jen z toho vydírání. Hloupý chlap, měl jít rovnou na policii a to už by mu možná věřili, když by to vydírání oznámil dřív než ta žena to znásilnění. A když se jí ani nedotkl, to se vůbec neměl čeho obávat, DNA by to potvrdilo, anebo i to, že ona to mohla udělat již vícekrát a to by měl být o tom již záznam. Hloupý opravdu byl, i kdyby nedělal nic, tak by ti vyděrači stejně nic nesvedli. Měl přijít za mnou, já by jej rozhodně z toho vysekal, při nejhorčím by tu kur-- odprásknul. Chlap jako hora a bál se takové ***.

manolla1 ( 27. ledna 2011 21:53 )

Každý bezpáteřní parazit - vyděrač,atd. by zasloužil zastřelit! Však by těch ubožáku-grázlů velice rychle ubylo! Stejně nechápu jak můžou být někteří lidé tak hloupý, že naletí takovému plepsu! Stále se o tom píše, ale to jakoby hrách na zeď házel Lidé jsou nepoučitelní! V těchto případech bych těm mladým čubkám a jejich pomocníkům, napařila takové tresty, že by je na dlouhá léta přešla chuť na všechno! ...

hidrantt ( 27. ledna 2011 14:39 )

To by byla velká škoda,ta by potřebovala až do konce života mrskat a mrskat ,až by si to možná hodila taky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání