Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

První megakrádež roku: Hodinky za 20 milionů jsou fuč

Autor: ČTK, ap - 
1. ledna 2011
13:16

Svérázný způsob přivítání Nového roku si našli neznámí filutové na pražské, Pankráci. Pár minut po půlnoci vykradli luxusní obchod s hodinkami. Zmizelo jich asi za dvacet milionů.

Z obchodního centra na pražské Pankráci uloupil někdo v noci na dnešek luxusní hodinky v hodnotě 20 milionů korun. Řekla to policejní mluvčí Eva Kropáčová. Policie místo už několik hodin ohledává.

Podle Kropáčové se případ stal několik minut po půlnoci. Pachatelé dlažební kostkou rozbili skleněnou výlohu uvnitř obchodního domu. Museli se tedy vloupat i do samotného obchodního centra, které bylo v té době zavřené. Jak se tam dostali, policie neuvedla.

Hypermarket je ve státní svátek uzavřen. Dopoledne byl prostor kolem obchodního domu téměř prázdný. Policejní páskou byl ohrazen pouze jeden z bočních vchodů, hlídal ho člen ochranky.

"Na místě byly zajištěny stopy," uvedla mluvčí. Více informací policie nechce v současnosti zveřejňovat.

zlatinko ( 2. ledna 2011 01:37 )

možná bude horší to prodat, než to ukrást

divenka ( 1. ledna 2011 22:33 )

akrapaz ( 1. ledna 2011 20:49 )

Většinou tylety obchody jsou pojištěny, takže prakticky o žádnou ztrátu nejde. A kamerovej systém nebyl určitě zapnutej!

akrapaz ( 1. ledna 2011 20:47 )

v Rusku se prodá všechno!

divenka ( 1. ledna 2011 19:08 )

A kolik těch hodinek bylo? Vlastně nějak nechápu proč je někdo ukradl, prodat to půjde těžko, má to jistě registrované certifikáty.... Ale zase na druhou stranu, bude třeba zajímavá nabídka na Aukru

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání