„Oblečení odvádí pozornost, proto jsem šla téměř donaha,“ řekla Blesku Doleželová, která za tučný šestimístný honorář neváhala odhodit podprsenku a zůstat jen ve spodních kalhotkách. „Já s nahotou nemám problém,“ přiznala modelka.

Oblečení se misska zbavila opravdu bravurně. Otázkou teď ovšem je, jestli si někdo hodinek na jejím zápěstí vůbec všime! Leda, že by byly s vodotryskem... Dokonalé Janiny křivky totiž berou dech.

Krásná lékárnice umí spojit příjemné s výdělečným. Moc dobře zná svou cenu a za hubičku rozhodně nepracuje. Vždyť jenom za reklamu, v níž se objevila zabalená do péřovky a kulichu, vyinkasovala slušných 100 000 korun.

Jenomže Jana nevydělává na žádné rozmařilosti. K lékárně v centru Prahy, za niž platí desetitisícové nájmy, nyní navíc přibyla stavba luxusního domu v pražském Podolí. Janu a jejího přítele, podnikatele Richarda Podroužka (33) podle informací Blesku přijde na 15 milionů korun.

„Dům bude přesně podle našich představ, a když všechno půjde podle plánu, tak bychom se měli nastěhovat v prosinci,“ těší se Doleželová a doufá, že Vánoce oslaví už v novém. Možná potom přijde konečně na řadu i svatba...

Fotogalerie
6 fotografií