Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tábor hrůzy: Děti byly znásilňovány!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: mivr, INT - 
24. července 2010
05:40

Skandál! Na dětském táboře na nizozemském ostrově Ameland ležícím v Severním moři mělo dojít ke znásilnění nejméně šesti chlapců ve věku mezi 12 a 14 lety! Chlapci mají zranění po celém těle a těžké sexuální trauma.

Tábora se účastnilo celkem 170 dětí. K týrání dětí mělo docházet minimálně čtyři noci. Podle serveru Spiegel online se pachatelé měli svými činy hned chlubit na speciálních internetových stránkách.

Třináct pachatelů, šest obětí

Oběti byly údajně vyvlečeny z postelí, znásilněny násadami na košťata a pravděpodobně mučeny i ručně. V současnosti státní zastupitelství podezírá celkem třináct pachatelů, kteří se měli násilností účastnit.

Zatím je známo šest obětí znásilnění, ale ve dvou případech rodiče odmítli nechat své děti podrobit lékařskému přezkoumání. Na zbylých obětech jsou jasně patrné stopy po týrání.

Smutné na tom je, že děti jely na tábor určitě za zábavou. Vedoucí a ostastní personál tam měli být pro to, aby jim vymýšleli hry a starali se o ně. Místo toho jim ale ubližovali.

Děti si stěžovaly, ale nikdo je neposlouchal!

Oběti si údajně stěžovaly, že byly znásilněny, ale nikdo jim nevěnoval pozornost. Všichni si mysleli, že si dělají legraci. Jedna dívka se svěřila: "Byla jsem tam. Vedoucí nic nepodnikli!"

Na místě bylo třicet devět vychovatelů, dvacet tři z nich bylo vyškolených, zbytek byli studenti, kteří tam jeli na brigádu. Patnáct dalších lidí bylo odpovědno za stravování. Ačkoli byl vždy někdo z dospělých na hlídcev přízemí, nikdo si nevšiml, že by se nad nimi ve spací místnosti dělo něco nepatřičného.

Vedoucím, kteří nebudou obviněni přímo ze znásilnění, hrozí obvinění ze zanedbání pomoci. Vše je nyní ve zjišťovacím řízení.

V Česku se to stalo také!

Zdeněk S., vedoucí na táboře v Rudolfově na Liberecku, údajně svlékal dívky ve stanu, aby jim mohl mazat záda, a učil děti sprosté písničky. Čtveřice rodičů podala na vedoucího trestní oznámení pro ohrožení výchovy dítěte.

Ze šestnácti dětí ve věku od 7 do 16 let tábor dokončily pouze čtyři. Ostatní si rodiče po pár dnech odvezli zpět domů. Důvodem byly hrozné hygienické podmínk, ve stavení, kde děti bydlely, panoval příšerný nepořádek a byl tam jeden suchý záchod.

Děti rodičům nezávisle na sobě prozradily, že je i fyzicky trestal. Za drobné prohřešky je prý tahal za vlasy a nutil je dělat kliky a dřepy.

Zdeněk S. veškerá obvinění rodičů odmítá: "Na táboře se nedělo nic neobvyklého. Děti jsem fyzicky netrestal, přiznávám pouze stezku odvahy na hřbitov. Vše ostatní je lež."

(zdroj: Bild.de)

jarypadlo ( 25. července 2010 20:39 )

hlavně to o komunistech...super!Dříve se nedávalo najevo co se kde stalo.Dnes se popíše vše možní,asi to je 10% toho co bylo dříve, bylo to včera,je to dnes a bude zítra.Snad každý z nás starších 40.let by mohl vyprávět...A nikdo z toho neumřel.

oxinnka ( 24. července 2010 22:49 )

To jsou naše zákony, tábor může provozovat každý, pak se může stát, že nějaký úchylák dostane do péče děti a zneužije je. Kdo ten zákon navrhl????????? Nepatří do jejich kategorie???????? Je to stejné jako zákon o jízdě bez řidičáku, je to bez trestu. Až se nám pozabijí naše mládež v autech, pak zakonodárci budou pracovat na změně zákona.

zirafa ( 24. července 2010 16:46 )

e.44 někdo holt zatáhne politiku všude....

e.44 ( 24. července 2010 12:04 )

Pokud má "úchylák" úchylku na děti, tak se na ně zaměřuje rozhodně bez ohledu na režim a rozhodně ho ani nenapadne, aby se svým "úchyláctvím" začal, nebo naopak skončil, jenom kvůli tomu, co je tu právě za režim.

e.44 ( 24. července 2010 11:55 )

smutná pravda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání