Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neměl občanku, tak dostal od policie nakládačku

Takto dopadl Vladimír Kummer (54) z Aše po napadení policisty.
Takto dopadl Vladimír Kummer (54) z Aše po napadení policisty.  (Autor: Blesk - Kateřina Moravcová)
Autor: Kateřina Moravcová - 
2. května 2010
21:09

Modřiny a podlitiny na celém těle, pohmožděná žebra a boule na hlavě. Takhle dopadl zubní technik Vladimír Kummer (54) po brutálním napadení policistů. Strážci zákona ho chtěli nejprve legitimovat kvůli výtržnictví, když ale zjistili, že nemá občanku odvezli si ho na služebnu, kde ho připoutali k topení a zmlátili.

„V sobotu ráno jsem se vracel z místního baru. Měl jsem v sobě čtyři pivka a kousek od svého bytu mě zastavila policejní hlídka,“ popsal Vladimír, kterého strážci zákona vyzvali k předložení občanky.

Bez občanky ho odvezli na stanici

Záda samá modřina, pohmožděný hrudník, naražené zápěstí a boule na hlavě. Záda samá modřina, pohmožděný hrudník, naražené zápěstí a boule na hlavě. | Blesk - Kateřina Moravcová

Když ale zjistili, že ji nemá, spoutali ho a odvezli na služebnu. „Odpor jsem nekladl, jen jsem se ptal, proč mi poutají ruce za záda, když jsem nic neudělal. Řekli, že je to kvůli mému údajnému močení na ulici,“ nechápal Vladimír, jež měl nedávno  zlomené zápěstí a pouta ho proto bolela. „O bolesti jsem jim říkal, v tom jsem dostal pěstí.

Podlitiny měl po celém těle

Pak padlo ještě několik úderů do zad a hlavy. Ve vteřině se mi mihl život před očima,“ vyprávěl napadený. Ašský zubní technik nechápal, co se kolem něj děje. Hned po propuštění musel kvůli podlitinám na celém těle vyhledat lékaře, a pak jel vše nahlásit na policejní oddělení v Chebu.

„Muže policisté zadrželi na hlavní třídě kvůli výtržnostem. Když ale neprokázal svou totožnost, zajistili ho a umístili do policejní cely. Případem se bude zabývat odbor vnitřní kontroly a vše řádně prošetří,“ uvedla k případu policejní mluvčí Zdeňka Papežová.

plka ( 5. května 2010 21:22 )

Slušnej človek?Co je to za slušnost,když svojemu nejlepšímu kámošovi vojede starou?Protože je čistotnej,tak nemočil před svým domem,ale před cizím.

9030 ( 3. května 2010 23:34 )

Nerozčiluj se, oni si to stejně neuvědomí. To jsou ti zkrachovalý, frustrovaný človíčkové, kterým dělá dobře, že někdo taky dostal přez hubu, když oni přez ní dostávaj vlastní neschopností celej život.

djaba ( 3. května 2010 22:48 )

Vážení přátelé , ano .Byl tu zmlácen muž , uznávaný odborník .Zbitý , vyčerpaný ,zlomený. Stále však - nezapomněl na čistotu , ani po incidentu ( od slova dentální ) , nesnížil se a nemočil,kde neměl.Nuž slušný člověče ,občanku s sebou nos a střez se gumoléčby.

zirafa ( 3. května 2010 21:50 )

nebo nosej pemprsky....

zirafa ( 3. května 2010 21:49 )

tobě to tam už asi namlátili a trochu ti poškodili šedou kůru, jak vidno z tvýho příspěvku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání