Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Těžký zločin před domem Agáty Hanychové!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: šim, INT, ših, mir - 
24. února 2010
20:11

Před domem modelky Agáty Hanychové (24) v obci Statenice v Praze-Západ pobodal mladý muž ve středu večer ženu (23). Na oběť pravděpodobně zaútočil její bývalý milenec.

"Třiadvacetiletou ženu s mnohačetnými bodnými poraněními odvezla záchranná služba do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích," řekla Blesk.cz mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. Dívka je již po operaci ve stabilizovaném stavu na jednotce intenzivní péče.

Dívka byla nalezena v ulici Únětická. Přivolaná záchranka ji okamžitě převezla do střešovické nemocnice, kde se ihned podrobila operaci. Policie v současné době po pachateli pátrá. Ten se nyní ukrývá v hlavním městě. Podle policejní mluvčí Evy Kropáčové po něm policie pátrá v Praze 6. Policie také prověřuje možnost, že muž ženu také znásilnil.

Agáta Hanychová dům, kde se zločin odehrál, sice vlastní, ale dlouhodobě jej pronajímá. V současné době pobývá se svým přítelem, motokrosovým závodníkem Honzou Brabcem (26) ve Spojených státech.

Další informace k případu a vyjádření Agáty Hanychové čtěte ve čtvrtečním tištěném Blesku!

matyldamatylda ( 25. února 2010 10:24 )

Už je to opravené..

zdepa ( 24. února 2010 22:42 )

Lze ji napasovat na úplně každou událost v zemi. Je to bulvární modla a hodně pravděpodobně to má vazbu na její příjmy od Blesku. Už se těším na zprávu, že se poblíž domu Hanychové vysr..al velký pes a nikdo to neuklidil. A bude následovat informace, že se to stalo zrovna v době, kdy trávila Hanychová svoji dovolenou se svým 150. milencem na ostrově Kola. No uvidíme.

ond123 ( 24. února 2010 22:17 )

Tady je zas filmařů jak v Hollywoodu. Cokoliv jim řeknete, hned je to v éteru i když to třeba není pravda. A ten fofr, byli tu pomalu dřív než policie. Je to sice barák Agáty, ale přes rok už tu není. Pronajímá to. Tak nevím proč jí do toho zase zatahují? Ale jí to zase udělá popularitu a bude se o ní chvíli mluvit.

matyldamatylda ( 24. února 2010 21:24 )

ale přeci jen by bylo na místě,sjednotit se v jednom článku,kolik je pobodané let.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání