Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Odmítla anální sex, ubil ji kladivem

Autor: Pavel Ryšlink - 
1. dubna 2009
05:00

Neuvěřitelně brutálním způsobem reagoval na odmítnutí análního sexu Bronislav Zotyka (31) z Ostravy. Mladou prostitutku umlátil kladivem. Vrchní soud v Olomouci mu za to včera pravomocně potvrdil dvacetiletý trest.

Muž si dívku, poskytující sexuální služby, pozval loni v červnu telefonicky do svého bytu. Když po nejrůznějších sexuálních praktikách požádal ještě o anální sex, dívka odmítla.

Sexuáně nezdrženlivého chlapíka odmítnutí rozběsnilo. Popadl kladivo a děvče vší silou třikrát udeřil do hlavy. Dívka na místě zemřela. Její tělo několik dní schovával ve sklepě, později ho odvezl do lesa.

Už krajský soud mu vyměřil dvacetiletý trest. Proti rozsudku se odvolal jak obžalovaný, který žádal trest maximálně do patnácti let, tak státní zástupce, který naopak požadoval trest výrazně přísnější.

"Obě odvolání jsme jako nedůvodná zamítli. Dvacetiletý trest je přiměřený," konstatoval mluvčí olomouockého vrchního soudu Petr Angyalossy.

Vrchní soud pak navíc ještě přiznal pozústalým po zavražděné dívce odškodné. Vrah Zotyka bude muset rodičům, sourozencům a synovi mrtvé zaplatit dohromady více než milion korun.

kibic ( 1. dubna 2009 09:49 )

nezbyva nez doufat, zaslouzil by si to

krokodyl ( 1. dubna 2009 07:01 )

MAM POCIT ZE SI CHLAPEC TED ANALKU UZIJE, v kriminale maji vrahy zen pry moooc dari

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání