Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Za mrtvého Daniela (+11) hoří stovky svíček!

Autor: sč - 
27. ledna 2009
22:00

FOTOGALERIE: Na místě, kde zabil jedenáctiletého Dana V. z Luhačovic strom, hoří stovky svíček. Malý Daniel zemřel v pátek časně ráno. Strom ve čtvrtek zasáhl a zranil celkem sedm lidí.

Konečně svitla naděje! Zdravotní stav těžce zraněného Honzíka (11) z Provodova, na kterého spadl ve Zlíně strom, se mírně zlepšil. Na místě, kde zemřel jeho kamarád Dan (+11), lidé zapalují stovky svíček!


Spolužák a kamarád Honzíka - Daniel V. z Luhačovic podlehl těžkým zraněním minulý týden v pátek. Slzy po tvářích tekly včera snad každé mamince, která se zastavila u pietního místa. Dojala je fotografi e školáka s nápisem "To jsem já, Daniel. Narodil jsem se 30. 9. 1997, rozloučil jsem se s vámi 23. 1. 2009".

Jeho spolužáci z 5.B mu napsali: „Budeme na tebe vzpomínat v dobrém. Měli jsme tě moc rádi a stále budeme i když tu nejsi už s námi.“ Všichni se na výkres podepsali. Tragédie zasáhla mnoho lidí. V Provodově, bydlišti zraněného Honzíka, byla minulý pátek v bazilice na Sv. Hostýně za oba chlapce sloužena mše. A jak na tom zraněný chlapec je?

„Jeho zranění jsou opravdu závažná, ale je stabilizovaný. Mohu jen říci, že stav se nezhoršil. Naopak se mírně zlepšil,“ řekla mluvčí Fakultní nemocnie v Brně Anna Nesvadbová. Kromě lékařů o Honzíka pečuje v nemocnici maminka – zdravotní sestra.

spoluzacka0farny ( 9. února 2009 15:28 )

dane moc sem te milovala skoda ze o nasem vztahu nikdo nevedelmiluji te a chci aby ses vratil miluji te a to moc <3 <3

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání