Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Na Kladně vyjížděli ke dvěma pobodaným mužům

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: er - 
1. ledna 2009
08:46

Záchranáři v Kladně vyjížděli během silvestrovských oslav ke dvěma pobodaným mužům. Jeden byl napaden v restauračním zařízení, druhého našli ležet na ulici.

Silvestrovská noc v Kladně si vyžádala dva pobodané osmnáctileté mladíky. Pachatele prvního útoku policie dopadla. K incidentu došlo v klubu Klubko, kam přišla slavit Silvestra parta osmi lidí. Po desáté se začali mezi sebou hádat. A před podnikem se to pak vyhrotilo na ostří nože.

"Po hádce byl před klubem pobodán osmnáctiletý mladík. Měl v sobě šest bodných ran. Pachatele jsme zadrželi nedlouho poté mezi ulicemi Varšavská a Unhošťská a obvinili jsme ho z pokusu vraždy," uvedla mluvčí policie v Kladně Jana Šteinerová.

Pobodaný mladík byl v kritickém stavu operován v kladenské nemocnici. Momentálně je ve stabilizovaném stavu. Pachatel byl později hospitalizován ve stejné nemocnici jako jeho oběť. "Podle všeho si teprve potom uvědomil dopady svého činu a sesypal se," dodala Šteinerová.

Druhého pobodaného chlapce našli náhodní chodci ležet na chodníku v Mostecké ulici. "Měl bodnou ránu ve stehně. Tento mladík nechtěl vypovídat a zatím nemáme k případu dost informací," dodala policejní mluvčí.

"Byl zřejmě opilý. Po ošetření na místě jsme mladíka s bodnou ránou ve stehně odvezli na úrazovou ambulanci do kladenské nemocnice," doplnila mluvčí středočeské záchranky Nina Šeblová.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání