Nastaly ale velké komplikace a tak se první Lucčina ratolest narodila císařským řezem.

Miminko mělo přijít na svět už pár dnů před Štědrým dnem. "Sofince se pak ale vůbec nechtělo ven. Až v pondělí přišly silné kontrakce, a tak jsem musela ihned do porodnice," řekla Blesku modelka. Miminku se na svět ale pořád ještě nechtělo.

Fotogalerie
3 fotografie


Až v úterý odpoledne začalo o sobě dávat pořádně vědět. Po deseti hodinách napjatého čekání bylo rozhodnuto - kvůli bezpečí matky i dítěte bude proveden císařský řez za pomoci epidurálu.
Za chvilku Lucie držela v náručí čtyřkilového cvalíka.

Do porodnice se začali scházel gratulanti s kyticemi a od přítele Martina dostala Lucie "za statečnost" náušnice, které pro ni sám navrhl.

Nejzajímavějším dárkem byla ale zcela určitě nabídka stát se tváří luxusních šperků se Swarovského krystaly Crystal Storm. "Z toho jsem měla obrovskou radost a chtě nechtě jsem pracovala hned po porodu. Tělo mě ještě bolelo, ale naštěstí stačila hlava. Na únor už mám stanovené termíny focení," chlubí se novopečená maminka, která se musí dát rychle do formy. "To nebude problém, Sofinka je jedlík, kojíme už od začátku, takže kila půjdou dolů sama," věří si modelka, které po císařském řezu zůstala naštěstí jen malá jizvička. "Chci moc poděkovat panu primáři Velebilovi za perfektní péči," vzkazuje přes Blesk svému porodníkovi také novopečená maminka.