Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Znásilňoval nevlastní dcery a soud ho osvobodil!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, kad - 
1. listopadu 2008
12:58

Německý ministr spravedlnosti před ním varoval, přesto byl nebezpečný pedofil propuštěn na svobodu! Roky znásilňoval malá děvčátka.

Jedná se o nebezpečného sexuálního násilníka. Znovu a znovu znásilňoval malá děvčátka a to více než 27 let! Nedávno byl německý zločinec Hilmar N. (61) propuštěn.

Je znovu volný kvůli chybě!

Opět se stal absurdní případ, který těžko někdo pochopí. Nejméně potom ministr spravedlnosti ze Scheswig-Holstein. Sexuální násilník musel být propuštěn, protože ho lékař uznal nemocným!

Akta zvrhlého násilníka:

Diplomovaný inženýr z Kielu se staral s manželkou o dítě, které nebylo jeho. Zneužil ho! Děvčátko (7) proto raději putovalo do dětského domova. Za takto odporný čin byl zvrhlík odsouzen v roce 1981 na 18 měsíců vězení.

1983 – seznamuje se se ženou, která má dvě dcery. Starší z nich ponižoval a znásilňoval čtyři roky! Zneužil ji tři sta krát! Za to potom vyfasoval neuvěřitelně nízký trest. Pouhé tři roky ve vězeňské cele.

1998 – se seznámil s další ženou, tentokrát Valentinou (pozn. red. jméno změněno) z Ruska. Oženil se s ní. Její dceru Tatjanu (jméno změněno) zneužíval tři roky. Poprvé holčičku znásilnil, když jí bylo teprve sedm let.

2004 – za poslední delikt byl odsouzen na pět let. Mnoho měsíců před vypršením trestu mu byl vystaven odborný posudek o jeho nebezpečnosti. Potom došlo k chybě. Jeden odborník onemocněl, druhý viděl v odsouzeném nebezpečného pedofila, který má zalíbení v malých holčičkách.

O sedm měsíců později byl posudek hotov. Soud došel k závěru, že "ochranný pobyt" obviněného je nepřípustný!

Ministryně spravedlnosti Uwe Döring prohlásila: "Velmi mě mrzí, že takto nebezpečný muž byl kvůli formální chybě propuštěn na svobodu."

Oběti a jejich příbuzní žijí nyní ve strachu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání