Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policie stíhá dalšího zvrhlíka

Holka (ilustr. foto)
Holka (ilustr. foto)  (Autor: Filip Matušinský)
Autor: ČTK - 
13. června 2008
18:38

Jihočeští kriminalisté stíhají sedmadvacetiletého cizince za dlouhodobé znásilňování a pohlavní zneužívání. Podle policie dva roky zneužíval dvě dívky, kterým je nyní 16 a 17 let (ilustrační foto).

Činů se prý dopouštěl v bytě na Pelhřimovsku a na dovolené v Tunisku.

"Mezi ním a dívkami byla určitá rodinná vazba, kvůli citlivosti případu a dalšímu vyšetřování ale podrobnosti nezveřejníme," uvedl Matzner.

V dubnu 2006 nejprve muž do svého bytu pozval starší, tehdy nezletilou dívku. Nejprve ji objal a osahával na prsou. Dívka pak chtěla odejít, ale muž ji prý znásilnil. Podle policie ji pak násilím nutil k sexu i na společné dovolené v Tunisku. Dívku zneužíval až do letošního června.

V srpnu 2006 také v Tunisku údajně znásilnil i druhou dívku, které je nyní 16 let. Využil toho, že je dívka v apartmánu sama. Když ležela na zádech, sedl si na ni rozkročmo, držel ji za ruce, svlékl ji a znásilnil. Dívku pak ještě ve svém bytě nejméně 30krát osahával, uvedla policie.

Muž je nyní ve vazbě. Jihočeští kriminalisté se také domnívají, že terčem podezřelého mohlo být i více dívek z jeho okolí.

Případná svědectví očekávají policisté na lince 158.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání