Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Balíkový vrah svou přítelkyni rozřezal a odeslal v balících: Narcistický egocentrik dostal 14 let

Autor: VaB - 
24. srpna 2022
05:00

„Balíkový vrah“ Martin Vostárek dostal za brutální a bestiální vraždu své přítelkyně Naděždy pouhých 14 let vězení. Mladou ženu, která se s ním chtěla rozejít, rozřezal na několik části. Ruce a nohy  poslal poštou do Jihomoravského kraje, trup pak pohodil v Praze a hlavu zakopal pod jabloň na zahradě svých prarodičů.

24. srpna 2001 otevřeli pošťáci v Poštovské ulici v Brně silně zapáchající balík, v černém pytli se skrývala část lidských rukou a paží. Adresát? Jan Zahradil, Koliště Brno. Jenže nikdo takový neexistoval, stejně tak ani adresa. A o den později ten stejný scénář na poště na brněnském hlavním nádraží. Tentokrát adresovaný neexistujícímu Stanislavu Divišovi v Šromově ulici v Uherském Hradišti.

Po otevření druhého balíčku nebylo pochyb, že spolu případy souvisí. Podací razítko prvního balíku bylo z pošty v Praze 4, druhé z Prahy 10. Při ohledávání rozřezaných části lidského těla se našly i šupinky laku modré barvy. Tehdy ale policistům chyběl trup a hlava.

Čichání k balíčkům

Pracovníci pošty od té doby trnuli hrůzou, co se zase může objevit. Naštěstí se už nic takového do jejich rukou nedostalo, na mnoha poštách se ale zavedla nová ohledávací metoda – čichání k balíčkům.

Několikadenní pátrání ale nikam nevedlo, policie neměla ani pachatele ani jméno oběti. Odesílatel balíčků

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání