Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální orgie na základní škole: Dívka (15) si užívala s 12 chlapci najednou!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ital - 
27. listopadu 2018
18:36

Skoro byla ještě pod zákonem, to však patnáctiletou školačku nijak neomezovalo a během krátké chvíle vystřídala tolik chlapců, kolik jiné ženy nezvládnou za celý život. Sex si s ní užívali nejen vrstevníci, ale i desetiletí chlapci. Během jednoho z těchto dostaveníček se na ní dokonce vystřídalo 12 chlapců po sobě.

Případ se odehrál ve vesnici na slovenském Liptově. Učitelky poprvé zaregistrovaly, že s dívkou není něco v pořádku, když jí bylo 12 let. Postavou téměř dospělá dívka chodila zamlklá a později řekla, že ji doma otec osahává. „Když je otec opilý, pošle matku k sousedce na kafe…“ tvrdila učitelkám. Otec se však ohradil, že je historka smyšlená.

„Byl jsem na ni přísný, tak tohle vymyslela. Podle mě jí to poradily kamarádky. Chtěla se mě takto zbavit,“ cituje slovenský server Čas.sk slova otce, jenž se po této aféře rozvedl s matkou své dcery a odstěhoval se do svého rodného domu na středním Slovensku.

Matka si s dívkou nevěděla rady. „Chtěla jsem jí vysvětlit, že na sex ještě není zralá, ale nedala si říct. Dokonce jsem ji zamkla do sklepa. Vydržela tam trucovat dlouho do noci. Jindy zase utekla z domu přes zahradu a pak jsem ji našla v kůlně na nářadí se spolužákem,“ popsala zoufalá žena.

Chlapci ve vesnici brzy poznali, že je dívka svolná téměř ke všemu. Bez ostychu se svlékla na požádání. Kromě vrstevníků si s ní užívali sex i mladší hoši. Těm nejmladším bylo okolo 10 let. „Jednou se na ní vystřídalo až dvanáct kluků,“ prozradil tehdy třináctiletý školák.

Případ, který se odehrál ještě za minulého režimu, otřásl sociálními pracovnicemi, sousedy i zkušenými policisty, kteří se dívčiným chováním zabývali. Do té doby se totiž s podobným případem, kdy by došlo k sexu mezi žáky základní školy, ještě nesetkali.

Rodina školačky se však šťastného konce nedočkala. Dívka se zamilovala do 20letého muže a odešla s ním na Horehroní. Matce napsala párkrát dopis, aby ji nehledala, že se má dobře. Příbuzní ji našli až v době, kdy její nejstarší dcera začala chodit do školy. „Víckrát se tu neukázala. Nepřijela ani matce na pohřeb, ani nenavštěvuje její hrob,“ řekl kdysi blízký kamarád vášnivé dívky, který stále bydlí ve vsi, odkud utekla.

 

nika70 ( 27. listopadu 2018 22:31 )

Měla jsem na základce spolužáka, který souložil se svou vlastní sestrou. Chlubil se, že to chtěli vyzkoušet. Jemu bylo 14 a jí 12. A podotýkám, že byli bílí!!! Taky příběh přes 30 let starý.

fido2 ( 27. listopadu 2018 21:13 )

Rodiče na tom měli lví podíl...

baronessa ( 27. listopadu 2018 20:05 )

A proč sem taháte případy staré 30 let?

Monikay ( 27. listopadu 2018 18:53 )

tak to v podstatě dobře dopadlo, ne?

jirka68 ( 27. listopadu 2018 18:47 )

Tak aspoň že v Liptově konečnę zvítězila láska a pravda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání