Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zfetovaný rozřezal přítelkyni před zraky jejího synka (3): Z vězení ho dostala amnestie

Autor: red - 
23. října 2016
05:02

Romana Kučerovského, bývalého zápasníka ve volném stylu, alkoholika závislém na toluenu, se lidé báli. V dubnu roku 1984 Kučerovský zničehonic vtrhl do bytu své přítelkyně Jitky V., který sdílela ještě se synem (3), a před jeho zraky mladou ženu ubodal.

Pak chlapci poradil, ať se schová pod přikrývku, a začal tělo »zpracovávat«. Uřízl hlavu, rozpůlil lebku a vyndal z ní mozek. Z těla stahoval kůži a házel ji do kuchyňských kamen. Spálil, co mohl, zbytek těla o váze 22 kilogramů včetně ledvin, jater, plic a dalších vnitřností uložil do kufru a odnesl k řece. Do ní je vysypal.

Poté se vrátil do bytu, který chtěl i s dítětem zapálit. A nebýt sousedů, kteří ho zahnali, učinil by tak. Policisté vraha ještě tentýž den dopadli v jeho bytě, na sobě měl jen dámské punčochové kalhoty a byl umazán krví.

Zatčení se velmi agresivně bránil a až po několika měsících vyslýchání se k vraždě přiznal. Byl odsouzen k 24 letům vězení, trest si ale neodpykal. Jen šest let po spáchání odporné vraždy byl tento šílenec a toxikoman v roce 1990 v rámci amnestie propuštěn.

kadlecova ( 17. dubna 2019 14:01 )

Tak z toho je mi opravdu zle,pro toto nemám omluvu ani pochopení,za tohle provaz!Při čtení se mi opravdu navalovalo.Pamatuji si to,bylo tona Pekařské ale tyhle podrobnosti jsem nevěděla.Pryč od toho,fuj.

escobar2011 ( 19. listopadu 2016 18:07 )

Ani bych se nedivil, kdyby si to ten kluk, kterému zamordoval brutálně mámu a který je už dospělý, si to s ním podobně dnes vyřídil ...

Deneček ( 23. října 2016 12:07 )

Třeba byli kamarádi z krimu a hospod,proto ta milost.

ellenic ( 23. října 2016 11:12 )

socan68 Ano, pro takovéhle vrahy jen trest smrti a ne fešácký kriminál .

lynx ( 23. října 2016 10:14 )

Jj. byl to Havel, kdo propustil bestiální vrahy, ne Klaus, do kterého ovšem všichni o to více jebou. Všichni řvou, že amnestoval podvodníky a tuneláře, ale ať mi někdo vysvětlí, proč byl Smetka (H-system) odsouzen a dva jeho rovnocenní kumpáni zůstali dalších 8 let na svobodě. Je ovšem otázka, kolik je to stálo....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání