Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Populární fitness kouč se nakazil covidem: Strach o těhotnou manželku!

Autor: sova - 
29. ledna 2022
17:26

Populární fitness trenér a bývalá hvězda australské reality show Bachelor Sam Wood (41) se nakazil koronavirem a dobrovolně se zcela izoloval od své těhotné manželky a tří dcer. Pro britský deník uvedl, jak je zpětně šťastný, že si udělal test, a promluvil také o svém novém projektu, který i navzdory izolaci připravuje.

Se svou nynější manželkou Snezanou, s níž má tři dcery a oba se brzy dočkají i čtvrtého potomka, se Wood seznámil během třetí řady reality show, ve které účinkoval.

Nyní se ale od rodiny musel dočasně přestěhovat do rodinné chaty na poloostrově Mornington poblíž Melbourne na jihovýchodě Austrálie.

„Díkybohu jsem si udělal test“

„Začalo to jako těžké nachlazení a trvá to už šestý den. Zítra se nechám znovu otestovat, a pokud budu negativní, budu se moci znovu setkat s děvčaty,“ řekl Wood listu The Daily Telegraph.

Sam se považuje za jednoho z „těch šťastnějších“, protože jeho příznaky nejsou ve srovnání s jinými nakaženými tak závažné.

Bývalá hvězda televizní reality show se však domnívá, že psychická vyčerpanost, kterou virus způsobuje, je stejně nepříjemným faktorem jako fyzická únava.

Největší strach jsem měl kvůli tomu, že Snezana je těhotná, takže jakmile jsem byl trochu nachlazený, řekl jsem si, že si pro jistotu udělám test, a díkybohu jsem to udělal, protože byl pozitivní,“ prozradil trenér, který v nejbližší době plánuje spustit svůj podcast.

Dodal, že vždy toužil po „široké platformě“, na které by mohl diskutovat o „různých aspektech zdraví a fitness života, ale bez všech těch zbytečných keců“. Podle Wooda bude podcast „přirozený, skutečný a syrový“ a objeví se v něm řada zajímavých a působivých hostů.

Video  Velitel dobrovolníků o speciálních covidových týmech, psychických šrámech i nenápadných hrdinech  - Pavlína Horáková
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa