Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Novorozenec zemřel kvůli covidu: Nakazil se od neočkované matky! Šokující slova ženy

Autor: rix - 
27. listopadu 2021
18:00

Neočkovaná matka Katie Leemingová (22) z Anglie, jejíž novorozeně zemřelo s covidem, prý nelituje svého rozhodnutí nenechat se očkovat. Vakcínu odmítá i nadále. Na fóru, kde diskutují další maminky, se prý dočetla o děsivých vedlejších účincích očkování.

Britka porodila svou dceru Ivy-Rose předčasně a ještě k tomu před porodem onemocněla covidem-19. Jen týden po porodu přišla další neradostná zpráva. Nemocí se od matky nakazilo i nebohé novorozeně. Děťátko po narození vážilo jen necelý jeden kilogram! 

Mimo covidu trpělo dítě i dalšími vážnými zdravotními problémy. Holčička dokonce krvácela do mozku. Komplikace spojené s koronavirem a dalšími závažnými komplikace způsobily, že děťátko devět dní po porodu zemřelo. Alespoň koronaviru ale mohlo být novorozeně ušetřeno. 

Leemingová si na internetu v diskuzích přečetla o údajně hororových vedlejších účincích vakcín, a právě proto se nenechala naočkovat. Vakcinaci prý odmítá i nadále. „Jedna paní řekla, že byla očkovaná a její dítě do týdne zemřelo,“ měla se například dovědět. „Zjevně to mohlo mít i jiné důvody a vakcína to možná nezpůsobila, ale vyděsilo mě to a odradilo od očkování,“ dodala. 

Po smrti své dívenky je zdrcená. „Prošla jsem všemi fázemi smutku a zase zpátky. Jsem zdrcená, mám zlomené srdce, necítím nic, než prázdnotu,“ uvedla Leemingová. 

Jak uvedl deník Metro, zdravotní experti mezitím důrazně doporučují těhotným ženám, aby se nechaly očkovat. Studie ze září dokonce zjistila, že očkované ženy přenášejí své protilátky i svému plodu. 

 

Jirik-ta ( 27. listopadu 2021 18:35 )

vakcina mRNA
http­s://ces­kobez­cenzu­ry.cz­/2021/­11/blo­g/proc-odbornici-odmitaji-ockovani-mrna/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa