Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ilegální posilovna v Ivančicích: U strojů se potají potila dvacítka cvičenců

Autor: mat - 
30. března 2021
09:27

Hodně překvapivý výsledek přinesla kontrola ivančických policistů v tamním fitness centru. V odpoledních hodinách byla v podniku skoro dvacítka cvičících zákazníků. Ti vedle toho, že využívali zařízení, které nemá být v provozu, neměli také předepsanou ochranu obličeje.

„Policisté přestupky jak provozovatele podniku, tak i sportovců, z nichž si řada do podniku přicestovala zacvičit z Brna, zadokumentovali," konstatoval policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ubezpečovali, že je zařízení mimo provoz

Muži zákona do centra města nezamířili náhodou, do jejich hledáčku se podnik dostal už před několika dny. „U provozovatele si ještě těsně před akcí dokonce telefonicky ověřovali, zda v podniku dodržují předepsaná nařízení. Dostalo se jim ujištění, že v provozu rozhodně nejsou," upozornil Malášek.

Sportovcům i provozovateli zařízení hrozí ve správním řízení pokuta.

Video  Policisté objevili načerno otevřenou posilovnu  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Ferenze113 ( 8. června 2021 15:46 )

A víte co? Já se těm lidem opravdu nedivím, sám mám to štěstí, že jsem si už před covidem, kdy nebyla nouze o bazarové vybavení posilovny například z webů jako je http­s://ww­w.bi­ginzer­ce.cz/ , vybavil svou garáž jako provizorní posilovnu a mohl jsem se tak hýbat i přes všechna ta nesmyslná opatření. Lidé jsou na sportu závislí, jako jiní třeba na drogách, a proto udělají za hodinu a půl s činkami cokoliv

Jirik-ta ( 30. března 2021 12:44 )

Pokud je test na civ-19 u všech negativní, tak proč né.

pfoto1 ( 30. března 2021 10:35 )

Narazili jsme na ohnisko dekadence, žádáme posily!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa