Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Potkal jsem Satana v pekle, tvrdí metalista: V koronavirovém kómatu měl hororové vidiny

Autor: shp - 
20. května 2020
17:06

Hudba skupiny, ve které hraje, je pekelná. Sám ale zažil peklo na vlastní kůži, když onemocněl koronavirem, upadl do kómatu a měl děsivé vidiny. Bubeník thrashmetalové formace Death Angel Will Carroll (47) popsal, jaké hrůzy tehdy spatřil.

Když byl démonický muzikant Will Carroll ze skupiny Death Angel, v níž bubnuje od roku 2009, mimo, měl halucinace. Hudebník byl v kómatu dva týdny v průběhu března, když byl hospitalizován v Kalifornském pacifickém lékařském centru, uvedl San Francisco Chronicle's Datebook.

„Byl tam ďábel – v tomto případě žena ­­– potrestala mě za smrtelný hřích lenosti a proměnila mě v monstrum, které vypadalo jako Jabba Hutt (ze Star Wars). Zvracel jsem, dokud jsem nedostal infarkt a neumřel,“ popsal halucinace v kómatu metalista. K vědomí přišel opět 30. března.

Probuzení bylo krušné

„Všude ze mě vycházely tuby a zrovna vedle mě byla sestra. Moje první slova byla: ,Jsem stále v pekle?' Ignorovala mě,“ popsal Carroll první okamžiky po probuzení. Podle doktorů byl muž, jenž byl celou dobu připojen na plicní ventilátor, na pokraji smrti.

„Byl neustále na hranici toho, co jsme pro něj mohli udělat. Velmi jsme se o něj strachovali,“ prohlásil doktor George Horng. Metalista se naštěstí zotavil. „Stále budu poslouchat satanistický metal, a pořád miluji Deicide a skupiny jako tuto,“ řekl dlouhovlasý hudebník webu.

Metalista: Satan už pro mě není tak cool

„Co se týče mého osobního života a mé zkušenosti, kterou jsem prošel, nemyslím si, že je Satan tak cool, jak jsem si dříve myslel,“ uzavřel metalista. Jak je vidět, i drsný muž dokáže změnit názor, pokud mu jde o život...

krapotkin ( 21. května 2020 04:36 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa