Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tak se bojí koronaviru, že manželku drhnul dezinfekcí! Navíc ji zbil, protože chodí do práce

Doba pandemie přeje agresorům (ilustrační foto).
Doba pandemie přeje agresorům (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia, Reuters)
Autor: zb - 
14. dubna 2020
15:14

Strach z nákazy nemocí covid-19 má prchlivý  muž (40) z Chodova na Sokolovsku tak velký, že zaútočil na manželku. Zbil ji a vydrhl dezinfekcí!

Žena pracuje jako učitelka v mateřské škole. Její muž ji na konci března uprostřed noci vzbudil a začal jí sprostě nadávat a urážet. „Vyčítal jí, že ve vyhlášeném nouzovém stavu stále chodí do zaměstnání a ohrožuje tím celou rodinu. Poté ji měl začít fyzicky napadat a vyhrožovat jí,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policii zavolal malý syn

Muž nejdříve na ženu nastříkal dezinfekci. Pak popadl hadr a začal manželku drhnout. Snažil se jí vydezinfikovat obličej a ruce. Když se žena bránila, tak měla schytat ještě ránu pěstí do obličeje.

Útok na maminku viděl jejich syn (11), který na tátu zavolal policisty. Ti muže zklidnili. O týden později se muž opil a kopal do dveří člena vedení města a chtěl napadnout i přivolané strážníky. Nakonec skončil ve vazbě. Hrozí mu až čtyři roky vězení.

VIDEO: „Oběti násilí svou situaci zlehčují. Aplikace jim pomůže lépe vyhodnotit situaci,“ říká socioterapeutka.

Video  „Oběti násilí svou situaci zlehčují. Aplikace jim pomůže lépe vyhodnotit situaci,“ říká socioterapeutka.  - Markéta Volfová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Lenka ervekov ( 14. dubna 2020 16:27 )

Taky bydlíme v Chodově a chodime do práce ***, tak nepiš, že jen brikety

zlymikes ( 14. dubna 2020 16:17 )

To se divím, že by briketa /v Chodově nikdo jiný nebydlí/ zakazovala chodit starej makat. Kdo by ho živil, sociálka je málo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa