„Doufám, že všichni moji hateři zemřou na koronavirus,“ nasdílel rapper na Boží hod velikonoční na sociální síť twitter. Ke své prosbě nezapomněl dodat aktuálně velice populární emoji s rouškou. Na rozdíl od přešlapů jiných celebrit se Mane rozhodl tento nezamést pod kobereček, tweet tak i dva dny po zveřejnění visí na síti a sbírá rozporuplné reakce.

„Tak tohle jsou opravdu zajímavé Velikonoce, opravdu zajímavý obrat! Co by na to řekl Ježíš…“ poznamenal jeden fanoušek, další rapperovi vysvětlil, že Bůh na taková přání neodpovídá. Většina komentujících tak shovívavá nebyla a rappera polila veškerou nastřádanou zlostí, paradoxně se ale našli i tací, kteří z toho měli prču a zastávali se ho. „Jooo, starej Gucci je zpátky!“ netajil se svým nadšením jeden z fanoušků.

Co stojí za jeho rozčílením nad hatery, to nikdo neví. Má se za to, že je to jeden z dalších nevydařených žertů, kterých v historii vyprodukoval velké množství, pravděpodobně se ale někomu nelíbily jeho songy. Problémový rapper měl v minulosti pletky se zákonem a skončil i za mřížemi. V roce 2016 byl propuštěn a o svém pobytu ve vězení mluvil jako o duševní očistě, která mu zachránila život a srovnala ho do latě. Tak určitě.

Fotogalerie
13 fotografií