Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Sympatickou lékárnici zahubil koronavirus: O den dřív zabil i jejího tátu!

Autor: DH - 
30. března 2020
05:25

Poté, co na zákeřný koronavirus zemřel jednašedesátiletý imigrační úředník z londýnského letiště Heathrow Sudhir Samra, podlehla nemoci Covid-19 i jeho dcera, a to pouhých 24 hodin po něm. Pracovala jako lékárnice.

O velké rodinné tragédii informovala prakticky všechna britská média. Pracovník letiště Heathrow, jednoho z nejfrekventovanějších na světě, zemřel ve středu. Nemocí se pravděpodobně nenakazil v práci, kde byl naposledy na začátku ledna. Jak ale uvedl server Daily Mail, měl předtím údajně vleklé zdravotní potíže.

Jeho třiatřicetiletá dcera, která nemoci podlehla ve čtvrtek, pracovala jako lékárnice v Eastbourne. S nemocí podle Daily Mailu bojovala pouhé tři dny.

Spekuluje se o tom, zda žena nenavštívila otce, od něhož by se mohla nakazit. Vzhledem k povaze svého zaměstnání je ale velká pravděpodobnost, že ji virem infikoval někdo ze zákazníků.

Velká Británie se celkově potýká s přibývajícími případy nákazy novým typem koronaviru. Nedělní údaje hovořily o tom, že na nemoc Covid-19 už zahynulo 1228 lidí, nakažených má být více než 19 tisíc osob.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa