Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Party na diskotéce v Holešově se neobešla bez vířivky: Zato s rouškami si nikdo hlavu nelámal

Alkohol
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, jel - 
28. března 2020
15:03

Několik lidí na Kroměřížsku si zjevně s nařízeními nedělá těžkou hlavu a nejspíš se ani nebojí o své zdraví. Na diskotéce v Holešově si lidé uspořádali večírek ve velkém stylu! Pili alkohol, kouřili, zato s rouškami si hlavu nelámali!

Několik lidí v noci na sobotu pořádalo na diskotéce v Holešově na Kroměřížsku společenskou akci. V provozovně byli lidé bez roušek, podával se alkohol, kouřilo se uvnitř provozovny, a navíc byla instalována a používána nafukovací vířivka, uvedla mluvčí holešovské radnice Hana Helsnerová na webových stránkách města.

"Za jiných okolností věříme, že by to byla pro mladé lidi jistě výborná párty, nikoliv ale v tomto vyhlášeném nouzovém stavu, kdy se všichni ostatní ve svém chování omezují. Všechna na místě zjištěná přestupková jednání budou předána k dalšímu opatření příslušnému správnímu orgánu," uvedla mluvčí.

Lidé podle ní byli již dostatečně varováni. "Pro zveřejnění této skutečnosti jsme se rozhodli právě z důvodu informování veřejnosti, abychom co nejvíce poukázali na problémy, se kterými se nyní městská policie při kontrolách potýká. Zároveň doufáme, že se i těm posledním, kterým závažnost situace stále nedochází, rozsvítí," uvedla mluvčí. Městská policie za poslední dva dny zjistila 11 porušení nařízení. Ve městě žije téměř 12.000 lidí.

 

montevideo ( 28. března 2020 20:29 )

Uzavřít neprodyšně Moravu.

montevideo ( 28. března 2020 19:58 )

Nikolaev ví tak maximálně, kde je Kyjev ...

montevideo ( 28. března 2020 19:57 )

Ale toto se nestalo v Praze, ale v Holešově. Tedy na Moravě. A na Moravě vypatlanci pořádali hasičské bály a oslavy MDŽ. Ne v Praze.

Jste_stoka ( 28. března 2020 19:52 )

Všem milionove pokuty a seřezat jako ortoka!

soorry ( 28. března 2020 19:44 )

Ti co makají u pásu, tak mají roušky, nikam nechodí aby dodrželi omezený pohyb. Porušení zákazu, zaplatit pokutu, aspoň přispějí do kasy v tomto období.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa