Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Fendi roušky a soukromé tryskáče: Svět se bojí koronaviru, děti zbohatlíků na to kašlou!

Autor: jel - 
13. března 2020
05:40

Zatímco mnoho států zavádí nejrůznější bezpečnostní opatření, aby se zabránilo rychlému šíření viru COVID19, někteří bohatí teenageři mají zjevně pocit, že jim se nic stát nemůže.

V důsledku rychlého šíření koronaviru některé státy přijaly nejrůznější bezpečnostní nařízení, mezi které často patří zákaz cestování, či minimálně doporučení, aby lidé cestování omezili, pokud je to možné. 

Na tato opatření však instagramové celebrity kašlou a vesele na své profily přidávají fotky a videa, jak cestují po celém světě. Obyčejné zdravotnické roušky taky nejsou nic pro ně a tak přidávají příspěvky v maskách Luis Vuitton či Fendi. Tyto masky však mají sloužit pouze jako doplněk a své nositele určitě příliš neochrání.

Italsko-ruská modní návrhářka Julia ještě před týdnem přidávala na svůj instagram fotku v masce značky Fendi s popiskem „Čas koronaviru." Od včerejšího večera už však nosí skutečnou zdravotnickou roušku, s teplotou téměř 39 stupňů Celsia totiž čeká na výsledky testu na COVID19.

panchovilla ( 19. března 2020 11:20 )

Jo to možná,ale vyléčí se dřív než ty hloupá ovce věřící všemu,co je v médiích

krapotkin ( 14. března 2020 11:54 )

Já mít jejich prachy, tak taky uletím z Babišova koncenračního tábora.

smeagol ( 13. března 2020 18:02 )

Jasne, jako treba Tom Hanks, jeho zena, ministri a dalsi potentati po celem svete. Prave tenhle pocit vylucnosti a nezranitelnosti je nejzradnejsi.

Pravda-boli ( 13. března 2020 13:30 )

Sice jsou bohaťí ale chudí duchem, je to jen lidský odpad kterym 99.9% lidí opovrhuje.👎🤮

panchovilla ( 13. března 2020 10:31 )

Jasně že to nechytnou,protože se nepohybují mezi sockama a nejsou to ovce,aby věřili všemu jako spodní a střední vrstva Nechytnou to ani z důvodu,že nemusej stát mezi spodinou v marketech na 10 balíků mouky ani chodit k socka obvoďákovi,kterej vystudoval horní dolní Díky vysoké zdravotní péči,na kterou mají konexe a prachy,tak se vyléčí raz dva,to dříve zaklepe bačkorama někdo,kdo jen nadává pod komentama tady a nikdy si neužije život jako oni Bohužel nuzáci vyhrávaj jenom v pohádkách

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa