Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dopadli metanolové bosse! V poutech skončil Březina i Sedlařík

Video se připravuje ...
Autor: sč, ČTK, shp - 
25. října 2012
15:10

VIDEO | Metylalkoholová chobotnice se začíná pomalu rozplétat. Po Pavlu Čanigovi a Robertu Sedlaříkovi odhalili policisté muže, který v hierarchii obchodu se smrtícím chlastem stojí patrně ještě výš. Dnes prohledávali hotel rodičů a příbuzných známého zlínského podnikatele Radka Březiny, kterého pak následně zatkli. V poutech skončil i Sedlařík.

Policie uzavřela Hotel Lázně Kostelec u Zlína, který patří rodině podnikatele Radka Březiny, jehož jednatelem je jeho otec. Březina přitom podle České televize stojí za Likérkou Drak. V lihovinách s její etiketou byl ve zlínském skladu distribuční firmy Verdana nalezen padesátiprocentní metanol. Jednatele likérky Pavla Čanigu policie obvinila z ohrožování zdraví závadnými potravinami.

Zadrželi oba metanolové bosse

Po zátahu policie zadržela Radka Březinu a jednatele distribuční firmy Verdana Roberta Sedlaříka. Blesku to potvrdil státní zástupce Roman Kafka, když po sedmé hodině večerní opustil Hotel Lázně Kostelec, kde zásah probíhal. Sedlaříka policie zhruba týden hledala. Zda se nacházel i Březiny není známo.

tondapraha ( 26. října 2012 10:54 )

Ty jsi,ale vul,že??!!

dobrotka ( 26. října 2012 02:07 )

A ze se ti tak libi mezi nima. Svuj k svemu, ze?

dobrotka ( 26. října 2012 02:05 )

Napit se v Cesku vodky nebo tuzemaku je jako ruska ruleta

jagwa ( 26. října 2012 01:55 )

jdi už do hajzlu s reklamou, mentální ubožačko!!!!

lunatic ( 25. října 2012 22:50 )

 Je to vlastně,jako sportka: vsadíte si,/koupíte lahev/ a bud' vyhrajete,/=je to alkohol/... anebo - ve sportce však není remíza;tou je zde oslepnutí ...

Zobrazit celou diskusi