Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Metanolový zabiják Rudolf Fian: Na kontě má 27. oběť

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, ljš - 
1. října 2012
13:52

Namíchal smrtící koktejl a zničil život desítkám lidí. Dnes na účet hlavy metanolové chobotnice Rudolfa Fiana přibyla další oběť. Otravě smrtelným jedem dnes podlehl dvaašedesátiletý muž z Beskyd. Ten se stal už 27. obětí.

Metylalkohol má v Moravskoslezském kraji další oběť, dvaašedesátiletého muže z podhůří Beskyd. V kraji už zemřelo po požití jedovatého alkoholu 17 lidí, v celém Česku 27.

Větší štěstí měli tři pacienti, kteří se otrávili metanolem v Karlovarském kraji. Jejich stav se výrazně zlepšil. Dva pacienti už byli z péče sokolovské nemocnice propuštěni, poslední v ní ještě zřejmě jeden den pobude.

"Dva mladší pacienty, muže a ženu, jsme už propustili. Pětapadesátiletý muž, který byl do nemocnice přijat jako první, bude už přeložen na běžné lůžko. Hladina metanolu u něj už klesla natolik, že už není potřeba intenzivní léčba. Zůstane ale zřejmě ještě jeden den na pozorování," upřesnila mluvčí nemocnice.

 

endynka47 ( 1. října 2012 15:34 )

 Oblbujou lidi,potřebují na někoho to hodit,toto bude malá rybička,hlavní zodpovědnost nese stát,nač je pak ministr a jakto že kubice nic nevěděl ,ratha natáčeli půl roku ,kdejakou pičovinu si přehrávali,aby ho odtranili,ja to ,že pan ministr kubice nevěděl,co se kde dějě?Takovej chytrák a ted odvrací pozornost od opravdového viníka a to je stát,za to nese odpovědnost,co dělají ministři zemědělství,kromě toho,že zkurvili české zemědělství a ministr obchodu?,kde jsou kontroly jaké byly za komunistů,páni ministři tak akorát válejí kule,žerou a chlastají a rvou se o koryta ,ale pánové na každou svini se vaří voda

innocent12 ( 1. října 2012 15:24 )

Kdo vi? Jestli tento je malicka ryba,tak necekne,protoze vi ze mafie ma sve lidi i v base.

gogo ( 1. října 2012 15:16 )

Domnívám se, že o skutečné špičce metanolové kauzy se asi nikdy nedozvíme..

innocent12 ( 1. října 2012 14:59 )

Dekuji jeste jednou. Zajimave cteni. Lukrecie,a to policie nic neudelala? Takze policie a celnici si k tem hlavounum jezdili pro vypalne. Tak jo.

innocent12 ( 1. října 2012 14:46 )

italka. Je mozny,ze je jenom bily kun,ale presto! A Rath je "nastrcena figurka". Byl nenazranej,zdana figurka. A jdu to cist.Dekuji.

Zobrazit celou diskusi