Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Harém sexuálního demokRATHa: 10 koček, které pro něj udělají cokoliv

Autor: Oldřich Tichý - 
7. června 2012
14:11

Ženy, ženy, ženy. Krásné, úspěšné, sebevědomé. Kolem Davida Ratha byly vždy na každém kroku. „Myslím, že právě ony ho přivedly tam, kde teď je,“ řekl senátor Vladimír Dryml. Ratha zná jako své boty, a to nejen z ČSSD. Když byl nynější litoměřický vězeň ministrem zdravotnictví, Dryml mu dělal náměstka. Rath a ženy, to je téma na knihu!

Už krátce po vysoké měl Rath několik let milostný poměr s další aktérkou nynější aféry – Kateřinou Pancovou. V nemocnici v Motole je kolegové vídali, jak se vodí za ruce. Pancová, někdejší závodní jezdkyně na koni, byla přesně jeho typ – zelené oči, černé vlasy, výrazné lícní kosti.

Na radnici ale Rath skončil s jinou lékařkou – internistkou Evou. Jejich manželství vydrželo dodnes, i když to nebylo lehké. Eva Rathová opakovaně potratila a její muž si – údajně na radu otce – pořídil syna s jinou ženou, Renatou Horkou.

Teprve pak se podařilo donosit dítě i jeho manželce. Možná to pomohlo k tomu, že jsou Rathovi pořád spolu. „O Evě říkal, že vždy stála při něm, nikdy mu neublížila a on se rozvádět nebude,“ řekla Blesku jedna z milenek.

Jak Rath stoupal, lepily se na něj ženy víc a víc. Už mohl nabízet nejen příjemnou společnost a vášnivé chvilky, ale i posty a výhody. „Kvůli tomu, jaké ženy si vytáhl do různých funkcí na kraji, se tu ČSSD někdy říkalo Česká strana sexuálně demokratická,“ uvedl jeden z krajských radních.

Je fakt, že s Rathem udělala kariéru řada žen, z nichž některé se nápadně shodují s jeho ideálem krásy. Sám hejtman se ostatně nechal slyšet, že časem slevil: „Nebráním se už ani blondýnám.“

Kdo ale skutečně díky němu udělal kariéru přes postel? Těžko odlišit skutečnost od fám, zvláště když je některé z údajných Rathových favoritek tu a tam samy přiživovaly – kolegové na ně sice kvůli tomu koukali skrz prsty, ale také jim raději šli z cesty. Až do momentu, kdy hejtman padl. A Rath? Musí si začít zvykat na život bez žen...

Sexoměr podle Blesku

***** Potvrzený milostný poměr

**** Téměř jistý milostný poměr

*** Velmi pravděpodobný milostný poměr

** Spíše nepravděpodobný milostný poměr

* Nepravděpodobný milostný poměr

mirkazam ( 30. července 2015 15:23 )

gogo....A kdo je podle tebe Rath ??Nazývej věci pravým jménem.Je to jenom zkorumpovaný zloděj.A to zřejmě nechápeš ty !!

mirkazam ( 30. července 2015 15:17 )

gogo,ale komu to není jasné,jsi asi ty !!!A neosočuj Kubiceho ani nikoho jiného, tady se jedná o zkorumpovaného zloděje Ratha,který svými plamennými proslovy v PS brojil proti korupci,a napadal všechny kolem. Je to farizej a pózér,který svoji obhajobou předvádl co je sám zač...

mirkazam ( 30. července 2015 14:50 )

Jestlipak si Rathovi kočičky ráčily všimnout,že jejich kocourek teď vypadá jako scvrklý šarpej ?? No jo tolik starostí nadělá vrásky,že ??

ochman ( 12. června 2012 23:35 )

„Pokud nechcete dbát tisíciletých tradic naší civilizace, jejich křesťanských hodnot, důrazy na klasickou rodinu a úctu ke každému lidskému životu, nevolte mne, neboť já tyto hodnoty ctím,“ tato slova pronesl Václav Klaus při projevu na prezidentské volbě, při páteční inauguraci ještě přidal poděkování manželce Livii a rodině. Jak vidno z fotografií Aha!, moc se slovy neřídí. Jen pár hodin po složení prezidentského slibu a slovech o morálce se ocitl v náručí 25leté atraktivní blondýnky Petry Bednářové. Ta je už šestým rokem letuškou vládní letky a podle všeho se zná i s paní Livií. Klaus s Petrou v pátek nejdříve strávili asi hodinu v golfovém centru Erpet na pražském Smíchově. Před půl jedenáctou večer Klause s milenkou odvezla ochranka v Audi A8 do Sporthotelu ve Vestci u Prahy. To je oblíbené místo členů ODS, třeba šéf strany Mirek Topolánek tam slavil padesátiny. Prezident tam se sexy letuškou strávil celou noc, z hotelu vyšli až v šest hodin ráno. Klaus poté Petru odvezl na letiště do Kbel a vydal se za manželkou Livií. To jí dal opravdu pěkný dárek k MDŽ!

Shelby16 ( 8. června 2012 03:25 )

Pokud na Blesku není trapný článek - I. Bartošové opět v depresích nebo Dara Rolins opět dostala miliónový kšeft, tak ostatní články jsou pro čtenáře celkem zajímavé

Zobrazit celou diskusi