Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Exkluzivní host v Hráčích: Šéf BIS Koudelka o Rusech, světové válce i o vztazích s politiky!

Video se připravuje ...
Autor: Vera Renovica - 
13. dubna 2024
05:00

Někteří mu vyčítají, že je moc vidět, novináři si myslí opak. Šéf kontrarozvědky, která bojuje doma proti zahraničním špionům, Michal Koudelka (59), se ale rozhodl, že když Bezpečnostní informační služba slaví 30 let existence, vidět bude. A to konkrétně v Blesku!

Pro pořad Hráči jsme s ním natočili více než hodinový videorozhovor, který v českém kontextu nemá obdoby! Sám Koudelka se totiž při příchodu do studia přiznal, že nikdy nedal tak dlouhé a zevrubné interview na kameru. „Snad to zvládnu,“ ujišťoval se. Jakmile se rozsvítilo červené světélko, bez okolků odpovídal na desítky otázek, které pro něj měla moderátorka Vera Renovica (38) připravené.

Párkrát padla věta „to nebudu komentovat“, většinu věcí se ale pokusil vysvětlit. Jestli vás tedy zajímají detaily z nejnovější kauzy ruského vlivu v Česku známé jako Voice of Europe, jak to myslel s tím, že jsme na tom bezpečnostně nejhůře od konce 2. světové války, jaký má vztah s premiérem Petrem Fialou (59), jak začínala jeho kariéra v terénu a se zbraní v ruce, anebo co se vlastně odehrálo mezi ním a Milošem Zemanem (79) a také Martinem Nejedlým (57), pusťte si nejnovější Hráče na Blesk.cz v pondělí 15. dubna!

  • Dívat se můžete také na YouTube kanálu Blesku.
  • To zásadní najdete v pondělním Blesku.
  • Anebo si epizodu poslechněte v podcastových aplikacích.

Video  Šéf BIS Michal Koudelka o Bondovi i ruské zmrzlině  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Jiří Zvěřina ( 13. dubna 2024 17:46 )

Vrchní čučkař opět v akci...

zkzkz ( 13. dubna 2024 10:46 )

Třeba Vrbětice.

marenka228 ( 13. dubna 2024 10:31 )

Zeman moc dobře věděl co je ta vykuka a proto se s ním nepáral...
Koudelka s Pávkem to jsou opravdu dvě esa!!!

Jean Sorbone ( 13. dubna 2024 09:57 )

Expozitura CIA v Praze včele s kašpárkem Koudelkou, který je dlouhodobě voděn zákulisními loutkovodiči k tomu, aby pro média vypouštěl ta svá moudra o ruských agentech a jejich síti spolupracovníků. A důkaz nikdy nepředložen, jenom nám to sdělí Koudelka s úsměvem idiota s tím, že důkazy jsou tajné.

naidka ( 13. dubna 2024 09:47 )

099 👍 👍 Jak se mohou normální občané cítit bezpečně, když denně slyší - jsme ve válce. 🙁 Máš pravdu, nebezpečí války zvyšuje fialová vláda se svým vrchním poskokem. 👎

Zobrazit celou diskusi