Vysílali jsme: Zdeněk Pohlreich o okénkovém prodeji a rozvozech jídla. V čem se na jaře mýlil?

Video se připravuje ...
Autor: Markéta Volfová - 
16. listopadu 2020
14:45

Už měsíc česká gastro scéna znovu přežívá pouze v okénkovém režimu. Otevřeno má zhruba polovina podniků. Ty, které se rozhodly pro výdej jídla s sebou, řeší mimo jiné i to, jak co nejefektivněji pokrýt jejich rozvoz. Jak velký zájem mezi lidmi o tyto služby je? A jak se přizpůsobila jedna z nejznámějších restaurací v Česku? Nejen o těchto tématech hovořil v pondělním Epicentru Blesk Zpráv šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich.

panda82 ( 18. listopadu 2020 08:17 )

vždyť vařil pro nemocnice, a ne zadarmo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa