Středa 25. listopad 2020
Svátek slaví Kateřina, zítra Artur
Oblačno 4°C

Vysílali jsme: Zdeněk Pohlreich o okénkovém prodeji a rozvozech jídla. V čem se na jaře mýlil?

Autor: Markéta Volfová - 
16. listopadu 2020
14:45

Už měsíc česká gastro scéna znovu přežívá pouze v okénkovém režimu. Otevřeno má zhruba polovina podniků. Ty, které se rozhodly pro výdej jídla s sebou, řeší mimo jiné i to, jak co nejefektivněji pokrýt jejich rozvoz. Jak velký zájem mezi lidmi o tyto služby je? A jak se přizpůsobila jedna z nejznámějších restaurací v Česku? Nejen o těchto tématech hovořil v pondělním Epicentru Blesk Zpráv šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich.

panda82 ( 18. listopadu 2020 08:17 )

vždyť vařil pro nemocnice, a ne zadarmo

Zobrazit celou diskusi
Další videa
Články odjinud