Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vysílali jsme: Poškozuje „lex Babiš“ premiéra a jak to myslel s koncem v politice?

Video se připravuje ...
Autor: mav - 
20. února 2020
14:50

Ústavní soud po třech letech zamítl návrhy prezidenta Miloše Zemana a poslanců ANO na zrušení části zákona o střetu zájmů přezdívané lex Babiš. Jakou zprávu tímto rozhodnutím Ústavní soud vyslal a poškozuje norma práva současného premiéra? Podívejte se na rozhovor s politologem Janem Kubáčkem v Epicentru od 15 hodin.

Můžete si připomenout i aktuální vydání pořadu Ptám se, pane premiére:

Video  Babiš o odchodu z politiky, pivu, drahém bydlení i koronaviru: Celý záznam pořadu Ptám se, pane premiére  - Jaroslav Šimáček
Video se připravuje ...

 

PPP150W ( 20. února 2020 15:56 )

Měl byste si o zákonu lex Babiš něco nastudovat. Například to, že tento zákon se nevztahuje pouze na Babiše, ale je precedentem pro další generace politiků bez ohledu na jejich stranickou příslušnost. Proto je správné, že nebyl zrušen a mělo by to těšit i vás, protože, ač tomu zatím nevěříte, může se stát, že v čele státu bude jednou stát některý nynější opoziční politik. To by vám už asi lex Babiš tolik nevadil, že? Kde jste vzal, že je popularita Babiše obrovská? Pokud vycházíte z čísla 32,7%, pak se ovšem jedná o preference ANO. A pokud lidé volí bezmyšlenkovitě ANO jen proto, že jeho leaderem je Babiš, pak je to krátkozraké. Hádejte proč. A nakonec mluvte prosím za sebe a své soudruhy. Vy Babišovi věříte, ale uvědomte si, že vy nejste tato země. 32,7% je sice hodně, ale 67,3% mu nevěří, když už to chcete takhle. Jinak by ho asi logicky volil, ne?

jezidedek ( 20. února 2020 15:49 )

novinářiokamžitě schovali článek pravda bolí pitomci!

panda82 ( 20. února 2020 15:13 )

Spíš posiluje, jen nemakačenkům se líbí hrabat v minulosti při které ani nebyli přítomni, čekají jak supi na kořist, dostat se k moci to bude dílo

jezidedek ( 20. února 2020 15:12 )

novinářu skorumpovaná pakáž spojena proti Babišovi klepoucí se jako hov.o na košili zbavit se nejlepšího premiera ale to se vám nepodaří prefe­rence,­popu­lari­ta Babiše je obrovská!čím víc ho budete špinit­,pom­louvat­,udá­vat tím víc ho budou lidé volit protože je první politik od špinavého převratu havlistu který nekrade pracuje pro stát­,eko­nomi­ku,zve­dá platy,­ducho­dy,ži­votní uroven a ted mi řekněte vy novinářská skorumpovaná svoloč jediného politika opozice kmotru který dokázal když se nekrade mají se všichni dobře myslíte že to bylo ODS s Klau­sem,To­polán­kem,Ne­časem­,CSSD Grosem­,Špi­dlou­,Parou­bkem ty jen kradli,žrali ako ty prasce!! tak nechte už Babiše na pokoji jinak ve volbách 42%% ani milion chcanek dobře placeného živnostníka jelita Mináře nic nedokázalo protože lidé věří Babišovi!! dejte to přečíst všem sračkám co špiní Babiše.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa