Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Festival Blesk tlapek se blíží, staňte se jeho součástí. Registrace pro prodejce běží naplno

Autor: uá, kl - 
11. dubna 2024
05:20

Festival Blesk tlapky určený všem milovníkům psů i jejich čtyřnohým kamarádům se uskuteční 8. června v Praze na louce na Vypichu, a to už potřetí. Připraven je opět bohatý program, chybět nebudou ani zástupci útulků a zvířecích spolků se svými svěřenci a také prodejci. Vstupné je zdarma.

Právě pro drobné prodejce, kteří by se chtěli festivalu zúčastnit, je už nyní v provozu speciální webová stránka, prostřednictvím které se mohou registrovat. Stránka obsahuje také základní informace o akci včetně seznamu partnerů, prodejců a útulků, které se budou na festivalu prezentovat. Zhruba měsíc před akcí zde bude zveřejněn také program na pódiu.

2. ročník Festivalu Blesk tlapek proběhl opět v Praze na Vypichu (3.6.2023) 2. ročník Festivalu Blesk tlapek proběhl opět v Praze na Vypichu (3.6.2023) | Foto Blesk - Jakub Poláček, Renata Matějková

Známé tváře

Na co se už nyní mohou návštěvníci těšit? Připraveno bude 8 aktivních zón, kde si pejskové budou moci vyzkoušet nejrůznější překážky, silové disciplíny, skoky i přeskoky a mnoho dalších aktivit a psích sportů. Na pódiu budou komentované ukázky, zajímavé přednášky a chybět nebudou ani známé tváře.

Výtěžek Psím seniorům

Během akce se bude třikrát losovat tombola o hodnotné ceny. Její výtěžek bude tak jako v minulých ročnících věnován na podporu opuštěných a týraných zvířat. „Tentokrát jej předáme spolku Psí senioři v nouzi, který se stará o psí staroušky, ujímá se jich, léčí je a hledá jim domovy na dožití,“ řekla reportérka Blesk tlapek Kateřina Lang.

V prvním ročníku získal výtěžek tomboly tachovský útulek U Šmudliny V prvním ročníku získal výtěžek tomboly tachovský útulek U Šmudliny | Martin Přibyl

Vstup zdarma

Připraveny budou i zajímavé soutěže včetně stezky nástrah, kterou si návštěvníci oblíbili v minulých ročnících. Na místě bude i na šest desítek stánků nabízejících krmiva, pamlsky a potřeby pro pejsky, dobré jídlo a pití včetně koktejlů, a své stánky s charitativním prodejem tu budou mít útulky a spolky. „Budeme se na vás těšit. Vstup je stejně jako v minulých ročnících zdarma,“ dodala redaktorka Jana Ulrichová.

Na to, jaké byly uplynulé dva ročníky festivalu, se můžete podívat do galerie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi