Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další Blesk Ordinace už v úterý: Přijeďte do Brna zhubnout a vyzkoušet prevenci!

Autor: Iva Dvořáková, BLK - 
25. září 2023
08:58

Zábavný program a tombola, herci z Ordinace v růžové zahradě 2, ale hlavně špičkoví zdravotníci z Fakultní nemocnice u sv. Anny a hned tři nová vyšetření vás čekají už v úterý 26. září v Blesk Ordinaci.

Máte na těle podezřelé znaménko, hůř vidíte? Nebo se vám špatně dýchá a zjistili jste, že objednací termíny u specialistů jsou v řádech ne týdnů, ale měsíců? Tak neváhejte a přijďte na náměstí Svobody. Zde se čekání na vyšetření počítá na minuty.

Novinky na náměstí Svobody

Úplně poprvé vám s váhou poradí nutriční specialisté svatoanenské nemocnice a sestaví i jídelníček. Ve stáncích partnerů projektu zase zkontrolují vaše chodidla nebo vám vyšetří srdce! Nemusíte se objednávat, stačí přijít. Seznam vyšetření, která můžete absolvovat, najdete v pondělí v příručce deníku Blesk.

Co je Blesk Ordinace

Projekt deníku Blesk zaměřený na prevenci zdraví. S pomocí generálního partnera projektu, Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR, a spřátelených nemocnic mohou zájemci absolvovat sérii vyšetření zdarma, bez doporučení obvodních lékařů. Součástí akce je pestrý doprovodný program, zábava pro děti i dospělé a tombola o skvělé ceny. Projekt má dlouhodobou záštitu ministra zdravotnictví.

Banner zivotni pojisteni kalkulacka blesk

Dnes zdarma příručka v Blesku

Genetika, nezdravá strava, kouření, obezita i psychická nepohoda. To vše zvyšuje riziko onemocnění rakovinou. V pondělní příručce se dále dozvíte, jak se chovat, když onemocní váš blízký, nebo vy sami, jaký vliv má na nádory genetika a že nejmodernější léčbu má ve své moci vaše DNA. Nezapomeňte si tedy už v pondělí koupit Blesk a přečtěte si to nejzajímavější o rakovině.

Už v pondělí v deníku Blesk zdarma příručka rakovina
ONKO PACIENT 2023

Poznat rakovinu zblízka, pochopit ji a oddělit pravdu od lží – to je hlavním smyslem první pacientské konference Nadace pro výzkum rakoviny ONKO PACIENT 2023. Je určená především pro pacienty a jejich rodiny, zástupce pacientských organizací a zdravotníky, kteří se z úst renomovaných lékařských kapacit dozvědí nejnovější poznatky v oblasti výzkumu, prevence, diagnostiky a léčby rakoviny.

„V poslední době nás stále častěji kontaktují pacienti, kteří si chtějí ověřit informace. Bohužel informace, které nemají od lékařů, ale získali je z neověřených zdrojů na internetu,“ vysvětluje Peter Vanek, ředitel nadace důvod, proč konference vznikla. „Chceme dát příležitost pacientům, aby si potvrdili svoje vědomosti s kvalifikovanými odborníky a nepodléhali dezinformacím,“ dodává Vanek. Jeho projekt podpořili lékařské špičky včetně profesora Pavla Pafka, který bude první konferenci moderovat.

Registrovat se na ni můžete na stránkách ONKO PACIENT 2023Nejzajímavější novinky z konference, která se koná pod záštitou manželky prezidenta republiky Evy Pavlové přinese i deník Blesk.

 

Video  Blesk Ordinace ve Zlíně nabídla nová vyšetření a bodovala: Premiéra na jedničku!  - Kateřina Baranová, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

umlacak ( 23. září 2023 08:55 )

Vykašlete se na rady, nežerte!

Zobrazit celou diskusi