Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

2. říjen 1989: Iveta Bartošová zpívala s vojáky

Mezi sólisty vystoupila i Iveta Bartošová
Mezi sólisty vystoupila i Iveta Bartošová  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, rum - 
2. října 2009
05:00

Pod heslem Obrana socialistické vlasti – věc všeho lidu probíhala před dvaceti lety v pražské »Juldě Fuldě« celostátní oslava k 45. výročí Karpatsko-dukelské operace.

Bohatý kulturní program byl určen všem a jaký má úspěch se přišel přesvědčit i sám ministr obrany Milan Václavík. „Spolu s ostatními návštěvníky si prohlédl ukázky bojové techniky a zbraní ČSLA a jednotek Lidových milicí. Před sjezdovým palácem poté sledovali seskok parašutistů a ukázku ze spartakiádní skladby vojáků, připravovanou pro vystoupení na Strahově v roce 1990,“ vylíčila ministrův program ČTK.

Hlavním lákadlem byl ale komponovaný program vojenských soborů a sólistů s působivým názvem »Velká polní« a přehlídka písní s brannou a vlasteneckou tematikou Zlatý palcát. „V té se představila i Iveta Bartošová, Pavel Novák nebo Tanja,“ doplnila ČTK. Iveta Bartošová jistě nezapomněla zazpívat tehdejší hit, písničku Dva roky prázdnin ze seriálu z vojenského prostředí Chlapci a chlapi.

kefudka ( 2. října 2009 09:41 )

Holka má v životě smůlu, její první zpívající kolega zemřel a od té doby má poměrně dost smůly na chlapi.Ta smůla by se dala prolomit, kdyby se osamostatnila a nebyla by stále na někom závislá.Jinak Iveta je stále hezká ženská ale co je krása, když u vnitř je to troska.

siroky11 ( 2. října 2009 09:02 )

No tak ona je pěkná stále, jen by měla trochu shodit pár kil.

logicky ( 2. října 2009 08:15 )

jenomže užo tu fyzicky a psychicky nemocnou trosku stojí jen stějní zoufalci jako je ona Pomeje, tofi, kteří na ní chtějí jen vydělat a přiživit se na její, už jen skandální, slávě.

Zobrazit celou diskusi