Justin Bieber se narodil 1. března roku 1994 v Ontariu. Justin je populární americký zpěvák, který se proslavil v pouhých 12 letech. K jeho kariéře mu pomohli rodiče. Justin Bieber vystudoval Stratfordskou školu Jeanne Sauvé Catholic School, ve francouzštině. V roce 2012 absolvoval školu St. Michael Catholic Secondary School. Bieber je totiž silně věřící. Justin je nejprodávanější kanadský umělec a jeden z nejprodávanějších hudebních umělců na světě. Momentálně žije v Hollywoodu.

V roce 2007, se zúčastnil pěvecké soutěže, kde s písní So Sick od Neyo, vyhrál druhé místo. Zpěvák ovládá i spoustu hudebních nástrojů jako je kytara, klavír, trubka nebo bicí. Justin je jedním z prvních umělců, který se dostala na první příčky hudebního žebříčku díky Youtube. Jeho matka se videi chtěla původně pochlubit talentovaným synem svým nejbližším, všiml si jej ale známý manažer talentů Scooter Braun a Bieberova kariéra tak byla na světě.

Justin Bieber a problémy se zákonem

Justin má za sebou, také spoustu kriminálních skandálů. V roce 2012 byl obviněn z nebezpečné jízdy. O rok později jej obvinili za vandalismus v Brazílii. V roce 2014 házel vajíčka na dům jeho souseda. Policie u něj doma našla dokonce kokain. Téhož roku byl Bieber zatčen za uspořádání tajných automobilových závodů v Miami.  Justin řídil pod vlivem alkoholu, marihuany, a navíc neměl platný řidičský průkaz. Po poměrně krátké době Justin skončil opět na policii, byl obviněn za napadení řidiče limuzíny v Torontu. Mimo jiné obletěly celý svět fotky nahého Biebera. Někdo to považoval, za projev snahy se ještě více zviditelnit, někdo za nestoudnost paparazzi.

Po těchto nemalých incidentech došla už Američanům trpělivost a požádali Bílý dům o vyhoštění Biebera z USA. Petici podepsalo celkem 270 000 lidí. K vyhoštění ale nakonec, na základě rozhodnutí Nejvyššího soudu, nedošlo. Dokonce se za mladého zpěváka postavila i Michelle Obamová. V roce 2015 nastal zlom, jako by Justin dospěl. Nahrál na svůj instagram video, ve kterém sliboval, že se změní.

Justin a vztahy

Jednou z prvních lásek mladého zpěváka byla herečka a zpěvačka Selena Gomez. Díky obrovské vytíženosti obou umělců, se ale po 2 letech rozešli. Justin jejich rozchod nesl velmi těžce. Po Seleně ale následovalo obrovské množství vztahů i úletů. V roce 2018 se oženil s modelkou Hailey Baldwin. Hailey Baldwin rozhodně nepřehlédnete, díky jejímu tetování. Má na sobě už 20 obrázků, které jsou oproti těm Justinovým žensky nenápadné.

Justin a alba

V roce 2009 nahrál Justin první  ,,My World" album s pilotním singlem One Time. Roku 2010 vydává Bieber hlavní píseň z druhé části alba “My World 2.0” nazvanou “Baby”. Justin spolupracoval s interprety jako je Sean Kingston, Miley Cyrus nebo Luis Fonsi. Na začátku roku 2012 vydal třetí album “Believe”. Prvním singlem z alba je píseň “BoyFriend".

V srpnu roku 2015 vydává singl “What Do You Mean?” ze čtvrtého alba Purpose. V říjnu 2015 vychází další singl z alba s názvem “Sorry” a “Love Yourself”, který se opět usadil na prvním místě v žebříčku hitparát.  V dubnu roku 2017 remixuje Bieber píseň “Despacito” od zpěváků Luise Fonsi a Daddyho Yankee. V srpnu téhož roku 2017 vydává Justin singl “Friends”.

Nejnovější informace o Justinovi Bieberovi najdete ZDE

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber vyděsil lidi v pražské Stromovce! A bezdomovci roztančili metro Matěj Smlsal, Matěj Šrám, David Vaníček

Fotogalerie
12 fotografií