Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Celebrity volí ve druhém kole: Pavel, nebo Babiš?

  • Autor: ČTK,mel,pav,bop - 
    28. 1. 2023
    05:00

    Druhé kolo českých prezidentských voleb se blíží mílovými kroky! Volební místnosti budou otevřeny v pátek 27. ledna od 14 do 22 hodin a v sobotu 28. ledna od 8 do 14 hodin. Komu dají svůj hlas celebrity? Někteří vás možná překvapí! 

  • 1.Zorka Hejdová - moderátorka (32)

    Manželka moderátora Míry Hejdy se svým sledujícím pochlubila snímkem volebního lístku.

     

  • 2.Ester Janečková - herečka (50)

    Oblíbená moderátoka pořadu Pošta pro tebe volila na horách. Na sociální síti se pochlubila, že volí Petra Pavla.

  • 3.Veronika Arichteva - herečka (36)

    Oblíbená herečka vyrazila volit s malým synem. "Z našeho syna se snažíme vychovat slušnýho člověka a přesně takovýho prezidenta bych si pro náš všechny přála," uvedla a prozradila, že její hlas získá generál Petr Pavel.

    Veronika Arichteva

     

  • 4.Pavel Liška - herec (50)

    "Všechno za mě udělaly. Však je to aj pro ně." Pochlubil se na sociální síti oblíbený herec, že má odvoleno.

  • 5.Mirai Navrátil - zpěvák (30)

    Zpěvák oblíbené kapey Mirai už má v druhém kole prezidentských voleb odvoleno. U urny se nezapomněl vyfotit a prozradil, že ne každý, kdo poslouchá jejich hudbu, dostane i jejich hlas.

     

     

  • 6.Eva Holubová - herečka (63)

    Oblíbená herečka Eva Holubová se netají tím, že její hlas získá generál Petr Pavel. „Volím si za prezidenta České republiky armádního generála Petra Pavla. Píšu volím si, protože je to pro mne osobně opravdu vyvolený kandidát, nikoliv proto, že je to fešák, mám svýho doma, ale protože splňuje předpoklady, které má mít hlava státu a vrchní velitel vojsk,“ napsala na sociální síť před prvním kolem, kde se pochlubila i snímkem se svým favoritem. 

    K volbám se oblíbená herečka vyjádřila i před vypuknutím druhého kola.

  • 7.Tamara Klusová - zpěvačka (34)

    „Držme si palce… Je mi úzko,“ napsala k volbám na sociální síť Tamara Klusová , manželka Tomáše Kluse, a připojila i poměrně rozsáhlý text týkající se prezidentských kandidátů. 

    A svým fanouškům připoměla i kolo druhé. "Dneska máme všichni rande," napsala na instagram k příspěvku, kde připomíná svým sledujícím, že "jdeme volit".

  • 8.Dáša Zázvůrková - zpěvačka (41)

    K volební urně se chystá i zpěvačka Dáša Zázvůrková. „Když jsem byla v roce 2014 jeden z hostů v pořadu Posezení v divadle, usedl vedle mě také mimo jiné pan generál Petr Pavel. Už tenkrát jsem si moc přála pana generála za prezidenta naší země. A i jsem mu to v šatně tehdy říkala. On se usmíval,“ a teď se konečně usmívá zpěvačka, která je stále odhodlána dát mu svůj hlas. A odhodlání pro velbu Petra Pavla zpěvačce zůstalo.

  • 9.Jan Kuželka - herec (76)

    Herec Jan Kuželka otevřeně podporuje Andreje Babiše. Sám tvrdí, že takových osobností je v českém showbyznysu sice spousta, mnohé se to ale bojí dát najevo. 

    „Vím o spoustě herců, kolegů z branže, kteří budou volit Andreje Babiše, jen se to veřejně bojí říct. Můžu vám upřímně říct, že jich rozhodně není málo a možná byste se divili. To jsme to s tou demokracií dopracovali. To je horší než za komunistů. Člověk se bojí říct svůj názor, aby nebyl dehonestován, mediálně lynčován. Snad se to v lepší obrátí,“ uvedl pro CNN Prima NEWS Kuželka.

    Premiéra filmu Po čem muži touží 2: Jan Kuželka

  • 10.Michal Horáček - textař, spisovatel (70)

    Michal Horáček se sám pokoušel v roce 2018 stát prezidentem, v prvním kolem skončil na 4. místě. V těchto volbách se rozhodl podpořit generála Petra Pavla. Vyzdvihuje jeho zkušenosti s diplomacií a nejen to. „Osobně mě těší, že vyznává hodnoty a zdůrazňuje priority, které jsem ve vlastní kampani považoval za cenné i já. V této prezidentské volbě proto patří můj hlas právě jemu,“ uvedl Horáček.

  • 11.David Koller - zpěvák (62)

    „Určitě bychom měli jít k volbám, abychom se potom nerozčilovali, že to dopadlo jinak, než chceme. Dvakrát jsme mohli mít trošku lepšího prezidenta, respektive čtyři volební období. Pan (Václav) Klaus a pan (Miloš) Zeman ve mně vyvolávali pocity hrůzy a nějakého proruského zpátečnictví, tak teď by to mohlo být o něco lepší,“ řekl pro ČTK zpěvák a skladatel David Koller.

    Muzikant David Koller

  • 12.Michal Isteník - herec (39)

    Podle herce Michala Isteníka, pokud někomu záleží na tom, kdo bude zemi reprezentovat ve světě, tak by k volbám určitě jít měl. „Navíc prezidentské volby podle mě nejsou jenom právo, ale do jisté míry i povinnost člověka žijícího v demokratickém, státě,“ řekl.

    Michal Isteník

  • 13.Ivo Kahánek - pianista (43)

    Klavírní virtuos upozornil na to, že prezidentský úřad s sebou nese ne zcela zanedbatelné pravomoci, zejména jmenování soudců Ústavního soudu, členů bankovní rady ČNB a premiéra. „Takže přestože u nás nemáme prezidentský systém a navzdory kampani připomínající občas reality show, přistupme k volbě seriózně a pojďme využít našeho práva volit v obou kolech,“ vyzval.

    Ivo Kahánek

  • 14.Jitka Čvančarová - herečka (44)

    „Generála Petra Pavla osobně znám jako laskavého, zdravě sebevědomého gentlemana, který je vždy uvážlivý, nikým nemanipulovatelný a který umí mluvit s nadhledem. Jeho lidské vlastnosti a neoddiskutovatelné odborné znalosti jsou pro mě zárukou jeho schopnosti vykonávat úctyhodně a odpovědně funkci prezidenta České republiky,“ sdělila herečka na svém instagramu úřed prvním kolem.

    V průběhu druhého kola prezidentských voleb upozornila Čvančarová na několik zajímavých faktů, které můžeme svou volbou ovlivnit.

     

  • 15.Agáta Hanychová - modelka, influencerka (37)

    Agáta Hanychová veřejně vyjádřila svou podporu Andreji Babišovi. Když na svém instagramu odpovídala fanouškům na nejrůznější otázky, padl i dotaz na to, koho bude volit. „Tak teď mě nezabijte, ale Babiše,“ odpověděla, i když zjevně čekala kritiku. 

    Agáta Hanychová těhotná

  • 16.Zdeněk Svěrák - herec, režisér (86)

    „Naše společnost je, podobně jako společnost americká nebo britská, rozštěpená na dva nesmiřitelné tábory a potřebuje sjednotitele. Potřebuje ho zvláště dnes, kdy čelíme tolika nebezpečím naráz,“ prohlásil Svěrák, který je rozhodnutý dát svůj hlas generálovi Pavlovi.

  • 17.Roman Skamene - herec (68)

    Herec bude volit Andreje Babiše, kterého podporuje již delší dobu. „Ať si každý říká, co chce,“ okomentoval Skamene.

    Roman Skamene

  • 18.Petr Čtvrtníček - herec (58)

    Známý recesista Petr Čtvrtníček pro změnu dá hlas generálu Pavlovi. „Nikoho lepšího nevidím. A zrak mám poměrně dobrý,“ okomentoval stroze.

    Petr Čtvrtníček je proslulý svými nečekanými recesemi.

  • 19.Xindl X - zpěvák (43)

    „Ahoj kamarádi! Blíží se nám PREZIDENTSKÉ VOLBY. A mám dojem, že letos jsou ještě důležitější, než kdy dřív. Nehraje se jen o tohle jedno volební období, ale o to, kam bude naše země směřovat. Jestli na západ, nebo do míst, kde slunce nesvítí. Jestli budeme zemí, kterou ostatní země berou vážně, nebo státečkem, který celý skáče, jak jeden oligarcha píská. Proto jsem se rozhodl ve volbě podpořit Generála Petra Pavla. Člověka, který má podle mě největší šanci nejen toho oligarchu ve volbách porazit, ale i ho dokázat krotit, kdyby se ten oligarcha při příštích volbách nedejbože stal premiérem. Samozřejmě oligarchizace není jediné nebezpečí, co naši zem ohrožuje,“ uvedl zpěvák.

  • 20.Janek Ledecký - zpěvák (60)

    Janek Ledecký se rozhodl volit Petra Pavla. „Protože to je šance mít prezidenta, za kterého se nebudu stydět. Prezidenta, na kterého budu hrdej. A kterého nám bude závidět celej svět,“ řekl zpěvák na volebním klipu.

    Janek Ledecký volí Petra Pavla

  • 21.Jaroslava Obermaierová - herečka (76)

    Jaroslava Obermaierová se dlouhodobě otevřeně hlásí k podpoře Andreje Babiše. V poslední době už ale o politice raději mlčí... „Společnost je rozdělená a jedna strana nedopřává sluchu té druhé. Jsme k sobě hrozně málo tolerantní. Když občas řeknu, co si myslím, tak se poté setkávám s kritikou. Říkat vlastní názor se asi moc nenosí,“ uvedla pro Život v Česku

    Herečka Jaroslava Obermaierová podpořila na festivalu Blesk tlapek boj proti množírnám.

  • 22.Václav Marhoul - režisér (62)

    „Pana generála znám osobně více než dvacet let. A po celou tu dobu jsem ho navždy, a to v jakékoli situaci, vnímal jako výsostně čestného člověka, který všechny problémy a překážky řešil s noblesou, přehledem, racionálně a bez hysterie,“ uvedl slavný český režisér filmu Nabarvené ptáče.

    Václav Marhoul volé Petra Pavla

  • 23.Tomáš Etzler - novinář (59)

    „Nedokážu si v dnešní těžké době představit lepšího prezidenta než pana Pavla. Je zosobněním důstojnosti, integrity a spolehlivosti. Má touhu sloužit naší zemi, ve světě se těší velkému respektu a opakovaně se osvědčil jako spolehlivý lídr v krizích. Pro mne jasná volba,“ tvrdí novinář Tomáš Etzler.

    Tomáš Etzler

  • 24.Zlata Adamovská - herečka (63) a Petr Štěpánek - herec (74)

    Herecký pár Zlata Adamovská a Petr Štěpánek podporují Petra Pavla. „Chceme, aby naši republiku reprezentoval člověk, jehož jméno má ve světě váhu a který naší zemi pomůže vrátit řád a také respekt ostatních zemí,“ říkají manželé. 

    Zlata Adamovská a Petr Štěpánek

  • 25.Anna Julie Slováčková - zpěvačka, herečka (27)

    „Myslím si, že by měl v čele státu stát slušný a pokorný člověk, který umí jednat v krizových situacích. Za jeho práci pro demokracii si ho váží spoustu lidí po celém světě a hlavně si on sám váží lidských životů,“ říká dcera Dády Patrasové (66) a Felixe Slováčka (79) Anna Julie Slováčková, která bude volit generála Pavla. S Pavlem a jeho ženou Evou si prý navíc velmi rozumí. 

    Pochopitelně si nenechala ujít ani druhé kolo voleb a své sledující vyzvala, aby šli volit také.

    Anna Julie Slováčková

    Anna Julie Slováčková

  • 26.Radka Denemarková - spisovatelka (54)

    „Prezident by se měl podílet na sebeuvědomování společnosti, vzbuzovat naději,“ myslí si Radka Denemarková, která volí Petra Pavla. „Osobnosti se nevytvářejí řečmi, ale prací a konkrétními činy. A charakter je výsledkem všech našich životních bitev. Proto volím Petra Pavla,“ uvedla v prohlášení. 

    Radka Denemarková Radka Denemarková | Instagram

  • 27.Eva Podzimková - herečka (32)

    „Volím pana Pavla proto, že mu nechybí sebereflexe, jedná a mluví s rozvahou a chová k lidem úctu,“ říká herečka Eva Podzimková, která ho svým hlasem podpoří i v duhém kole.

    Eva Podzimková Eva Podzimková | Instagram

  • 28.Tomáš Plekanec - hokejista (40) a Lucie Šafářová - tenistka (35)

    Manželský pár slavných sportovců Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová se v politických preferencích shodují. „Věříme, že generál Pavel je tím pravým kandidátem na prezidenta se svými zahraničními zkušenostmi nejen z NATO, ale také se svou vizí spojování českého národa,“ říkají manželé. 

    Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová

  • 29.Ondřej Pavelka - herec (67)

    „Pana Petra Pavla budu volit, protože mi to vedle něho sluší a také proto, že má nadhled a smysl pro humor,“ říká herec Ondřej Pavelka.

    Ondřej Pavelka

  • 30.Taťána Kuchařová - modelka (35)

    Pavla plánuje volit i modelka Taťána Kuchařová. „Podporuji uniformu. Vědomí o bezpečnosti, morální zásady, ochotu položit život za druhé, disciplínu, schopnost obětovat se, hájení rodiny a naší budoucnosti,“ říká v prohlášení. „Zároveň oceňuji i lidskost, statečnost, odvahu, zkušenost a jistotu. Právě proto, že člověk jednou selhal a lituje toho, má pro mě větší potenciál než ostatní. Uznávám totiž schopnost přiznat chybu. To dokáže jen opravdový státník a politik,“ uzavřela. 

    Taťána Kuchařová

  • 31.Olga Sommerová - dokumentaristka, politička (73)

    „Vážím si jeho hrdinství v zahraničních misích, zvlášť v misi UNPROFOR v Chorvatskku, kde prokázal odvahu a důvtip při osvobození třiapadesáti francouzských vojáků z oblíčení,“ říká dokumentaristka Sommerová o generálu Petru Pavlovi. „Byl oceněn mnoha vyznamenáními, mezi jinými americkým a francouzským za chrabrost. Je to málo pro českou společnost?“ ptá se spoluobčanů. 

    Olga Sommerová

  • 32.Jiří Mádl - herec, režisér a scenárista (36)

    Také zkušený filmař Jiří Mádl patří mezi otevřené podporovatele generála Petra Pavla. „Generál Pavel je už můj jasný favorit. Líbí se mi dráha, kterou má za sebou, a vypadá to, že i v závěrečných fázích kampaně se nepřestává chovat jako prezident. To bylo pro mě rozhodující – abych z kandidáta cítil klid a nestal se z něj lidový bavič nebo agresivní pomlouvač,“ vyjádřil svůj názor. 

    Jiří Mádl

  • 33.Jan Hřebejk - režisér (55)

    „Pana Petra Pavla podporuji, protože příběhu jeho života rozumím a obdivuji, že se nakonec dokázal tak mimořádně osvědčit v demokratických poměrech doma i ve světě,“ říká úspěšný režisér Jan Hřebejk. „A potom dám na preference lidí, kterých si hluboce vážím a kteří pana Petra Pavla dlouho znají,“ prozradil, co mu pomohlo v rozhodování. 

    Jan Hřebejk podpořil generála Pavla

  • 34.Galerie

    Druhé kolo prezidentských voleb. Jak to celé dopadne?

    Video  Druhé kolo prezidentských voleb. Jak to celé dopadne?  - Videohub
    Video se připravuje ...

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

oltec ( 29. ledna 2023 05:33 )

lidi prosím nehádejme se elita a herci nás považují za odpad tak jim dokažme kdo vlastně ten odpad je

pragver ( 24. ledna 2023 00:38 )

Kdo pracoval v cizině, tak musel hlásit každý styk s cizincem. Tak koho Babiš napráskal ? Cizince ? Nebo sebe ? Meleš nesmysly ! Ale Pavel, podle spolužáků prokazatelně práskal a donášel už ve škole a na vojně svým velitelům, že i jim to bylo trapný. Považoval to totiž za správné, stejně tak to přeci dělal i jeho otec, rovněž zpravodaj STB, GRU.

provokaterka ( 23. ledna 2023 23:33 )

Kdyř byl cocid­,tak"u­mělcům­"neva­dili Babišovi peníze,když seděli doma.

UFO1 ( 23. ledna 2023 23:14 )

Populismus

cervena_sedma ( 23. ledna 2023 21:38 )

Aguš, Skamene... to tak odpovídá. Taky jsme měli třídní šašky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa