Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodinné Vánoce kandidátů na Hrad: Takhle slavili u Babišů, Nerudů, Pavlů či Fischerů

  • Autor: simao - 
    Aktualizováno -
    25. 12. 2022
    14:56
    25. 12. 2022
    10:21

    Rok 2022 budou zakončovat jako tři favorité v boji o Hrad, ke kterému dojde hned zkraje roku nového. Danuše Nerudová, Petr Pavel a Andrej Babiš si sice během vánočních svátků dávají od kampaně zdánlivě na chvilku „oraz“, ale i během Vánoc se snaží oslovit voliče, které nechávají nahlédnout do svého soukromí.

  • 1.Vánoce u Danuše Nerudové

    „Nerudovic vám přejí krásné Vánoce! Tím nejcennějším na nich je pro mě čas strávený s rodinou. Miluji, když se o svátcích naše chalupa zaplní mými nejbližšími a žádná židle u našeho kuchyňského stolu nezůstane prázdná. Ačkoli se u něj nebude chvíli řešit nic jiného než rozbor bramborového salátu a počet ponožek, které jsme našli pod stromečkem, moc si vážím toho, že ji mám a můžu svátky trávit s ní. Ani zdaleka to totiž není samozřejmost,“ vzkázala na facebooku prezidentská kandidátka Danuše Nerudová.

  • 2.Pavlův vzkaz s manželkou

    „Chtěli bychom vám s Evou popřát, abyste si svátky užili především s těmi, které máte rádi, v místech, kde se cítíte dobře, a v atmosféře, která vám aspoň na chvíli dovolí si odpočinout. Šťastné a veselé!“ vzkázal Petr Pavel, který k Vánocům natočil s manželkou i tematické video.

  • 3.Babišovi společně

    Bez vánočního vzkazu nemohl zůstat ani Andrej Babiš, který zveřejnil fotku s manželkou Monikou, synem Frederikem a dcerou Vivien.

    „Tady Babišovi! Přejeme vám všem šťastné a veselé Vánoce!“ vzkazuje na videu, do kterého zakomponovali i pejsky, rodina šéfa ANO. „Přeju vám mnoho lásky a hlavně si odpočiňte,“ uvedl Babiš.

  • 4.Fischer o uprchlících

    „Zdravím vás v tomhle hektickém, svátečním čase. Nebyl to jednoduchý rok. Máme za sebou celou řadu těžkých zkoušek a v některých jsme skvěle obstáli. Třeba když naše společnost, občané ČR dokázali otevřít nejenom svá srdce, ale i svoje domovy stovkám tisíc uprchlíků z Ukrajiny. To je pro mně poselství Vánoc - solidarita, vzájemná pomoc, schopnost nabídnout pomocnou ruku těm, které třeba ani neznáme,“ uvedl ve videu Pavel Fischer. A i on nechal nahlédnout do rodinného kruhu. 

  • 5.Středula v kuchyni

    „Chtěl bych všem popřát krásné vánoční svátky a hlavně poděkovat. Poděkovat všem lidem, se kterými jsem měl možnost, se v letošním velice náročném roce setkat, ať už jako podporovateli, dobrovolníky, sympatizanty, ale i názorovými oponenty. Každé takové setkání je pro mě velice cenné a jsem za něj vděčný. Čas Vánoc by měl být dobou setkávání s nejbližšími a především zklidnění. Přeji vám všem, ať jsou pro vás nadcházející svátky tím nejhezčím obdobím roku,“ vzkázal pro změnu Josef Středula.

    Vedle fotky z kuchyně s bramborovým salátem pak sdílel foto z vánočních trhů. Domácí foto s manželkou Danou tentokrát nepřipojil, pouze jí zmínil: „Pustil jsem se tedy, jako mnoho z vás, do přípravy bramborového salátu a podle manželky se opravdu povedl.“

  • 6.Hilšer a manželka s harmonikou

    Veselo bylo u Hilšerů. „Šťastné Vánoce, požehnané vánoční svátky, naději a lásku v kruhu rodiny a nejmilejších bližních vám přejí Hilšerovi. K tomu hodně radosti a nechť je vám vždy do zpěvu. Letos zvláště něco pro Valachy,“ stojí na profilu dalšího z prezidentských kandidátů Marka Hilšera, jehož manželka Monika ukázala, jak umí hrát na harmoniku.

    Video  Jak se historicky vyvíjely Vánoce na území České republiky  - Videohub
    Video se připravuje ...

Vánoce 2023

 

 

 

 

 

 

UFO1 ( 26. prosince 2022 08:00 )

Tyto tři NE! "Srandy "bylo dost za covidu,chaos už neni nutné opakovat.

modrosvazak ( 26. prosince 2022 03:38 )

Tak to nedělej a nebud' tu za toho ubožáka.

modrosvazak ( 26. prosince 2022 03:31 )

Předpověd' pro druhé kolo presidentských voleb je a odhaduji to na vítězný duel dvojici kandidátů: Andrej Babiš - Jaroslav Bašta. Z této vítězné dvojice následně vyjde i vítěz presidentských voleb a důstojný zástupce lidu ČR..

cervena_sedma ( 25. prosince 2022 22:56 )

A co jako?

cervena_sedma ( 25. prosince 2022 22:55 )

Jakože disidenta Baštu, jo? Nenechte se vysmát.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa