Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Feri ve štábu TOP 09 zmínil zmatek v krajích. A co řekl na nápad „ukradený“ Piráty?

Autor: Jakub Tomek, Tomáš Vašek - 
3. října 2020
15:30

Jako první z politiků TOP 09 dorazil do štábu poslanec Dominik Feri. Vyjádřil se k tomu, kde mají kandidáti jeho strany nejvyšší šanci. Okomentoval také „ukradený“ vykřičník, tedy grafický prvek, který používá na svém instagramu pro informování svých sledujících. Piráti ve Zlínském kraji jej přitom v pátek použili ve svém propagačním příspěvku. Ve štábu u topkařů platí přísná hygienická pravidla, a tak se musel podrobit měření teploty i on. Poté, co teploměr zasvítil zeleně, vešel pozdravit své spolustraníky do místnosti, kam novináři nesmí.

Já budu velmi pozorně sledovat Plzeňský, Pardubický a Moravskoslezský. To jsou kraje, kde jsme vytvořili koalici s ODS a netajím se tím, že bych si tuhle spolupráci dovedl představit i do sněmovních voleb,“ řekl Blesku a dodal, že pro voliče je možná trochu matoucí, že v různých krajích strana spolupracuje s někým jiným. „Je to maximum možného a snažili jsme se to voličům vysvětlit,“ dodal.

Feri: Snažil jsem se nereagovat

Blesku okomentoval i incident, kdy Piráti ze Zlínského kraje použili stejný grafický prvek, kterým poslanec informuje o koronavirových opatřeních na svém instagramu.

Myslím, že nějaká omluva od nich přišla. Já jsem se snažil celou dobu nereagovat na invektivy a nechával jsem to bez povšimnutí, ale zaskočilo mě, že to bylo poslední den. Ale že si zaplatili a zacílili reklamu na mladé v grafice, kterou používám na instagramu, tak to pokládám za nedobré. Já ten prvek nevynalezl, ale je to něco, co už od 15. března využívám já,“ uzavřel pro Blesk.

Marecek Marek ( 3. října 2020 22:59 )

Další opoziční šašo. Feri až něco uděláš pro lidi a ne jen sám pro sebe pak něco mluv. Jste jen banda která dělá.... A bere pěkné prachy a co obyčejný lidi na ně nemyslíte jen sami na sebe a ty vaše pomluvy karma se obrátí.

george1957 ( 3. října 2020 22:13 )

Správně,ani ta největší žumpa nic proti Babišovi nezmůže,lidí nejsou takový hajzlové,jak je celá ta banda politiků v opozici.Jsou odstřižení od kradení a to nemůžou skousnout.Žumpa.

george1957 ( 3. října 2020 22:08 )

Tento šašo je ukradený celému národu i s vykřičníkem.Příště si tam dejte třeba kosočtverec.Za rok už o něm neuslyšíme,stejně tak jako i té předsedkyní s těma vyvalenýma očima,to je sestra Rakušana?

Brichacek ( 3. října 2020 21:20 )

Feri zajeď. A moravu tam tě milujou.

Knight ( 3. října 2020 18:47 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa