Oba přišli přesně ve dvě hodiny, kdy měl začít soud. Na chodbě si během čekání na předvolání nevěnovali ani pohled, natož pozdrav.

Řepka si zakřičel

I přes dveře bylo slyšet ven, jak občas Řepka zvedne hlas a zmiňoval se i o voze BMW, které exmanželce nechal k užívání a platí na něj leasing. Přesto Renátě bylo zabaveno exekutory, protože neuhradila havarijní pojištění. V bitvě o výživné Řepka poukazoval na to, že je po vyhození z Českých Budějovic bez příjmu a není ochoten platit na děti 131 tisíc korun měsíčně. Ze síně se ozval i smích. Možná právě v té době, kdy ze sebe stoper dělal chudáka.

Naštvaná Renáta

Podle Řepkové si obránce nežije tak špatně, aby nemohl nadále posílat výživné ve stejné výši. „Stání probíhalo vcelku korektně. Soud musí posoudit, zda klesla Řepkova životní úroveň oproti tomu, kdy spolu uzavřeli dohodu o dětech,“ řekl právní zástupce Renáty Miroslav Duda. Jednání tak bylo odročeno o dva týdny.

Stoper couvl

Podle zdroje Blesku si soud vyžádá výpisy z jeho dalších dvou účtů, aby zjistil, kolik na nich fotbalista má peněz. Řepka prý navíc stáhl i původní návrh na vypořádání, ve kterém své bývalé ženě nabízel byt, chatu, vůz BMW a 20 milionů korun. Řepková odcházela od soudu naštvaná, protože jí jednání Tomáše ohledně alimentů nepřišlo fér. „Naše klientka má za to, že dohody mají být dodržovány. Má dále za to, že je-li dána nabídka, měla by být dodržena,“ tvrdí Duda.