Marie Pojslová si Blesk kupuje pravidelně už roky. Vánoční akce – předplatné na dva měsíce za 649 korun a kvalitní rychlovarná konvice k tomu – ji doslova nadchla.

„Rodině jsem okamžitě řekla, že tím by mi udělali na Vánoce největší radost. Předplatné je mnohem lepší dárek než nějaká hloupost, kterou dám do poličky a bude se na ni prášit. A papučí i ponožek mám dost. Už se těším, jak najdu Blesk každý den ve schránce a nebudu pro něj muset běžet do trafiky,“ libuje si Marie a dodává, že třeba když je náledí, může být taková cesta pro hůře pohyblivé seniory nebezpečná.

„Nová rychlovarná konvice se taky určitě bude hodit. Nechám si ji doma a starou později odvezu na chalupu,“ těší se Marie.

Unikátní nabídka

S Vánočním přeplatným Blesku můžete za pouhých 649 Kč získat dvouměsíční předplatné Blesku, největšího a nejzábavnějšího českého deníku, a k němu i dárek v podobě vynikající varné konvice ECG RK1785!

Jen noviny, jež za tu dobu nahází pošťák každé ráno do vaší schránky, mají přitom hodnotu přes 650 Kč (vč. Blesk tv MAGAZÍNU a dalších přikládaných příloh).

No, a velkou varnou konvici s barevným podsvícením (na 1,7 l vody) v hodnotě 999 Kč máte zcela ZDARMA jako dárek! Objednávat můžete až do 24. prosince 2016!

JAK OBJEDNAT?

E-mail: predplatne.cnc@cpost.cz

Bezplatný telefon: 800 300 302

Web: www.predplatnejakodarek.cz

Objednávejte pod kódem BLESK 1216