Kosmetická sada potěší každou ženu…

Luxusní dárková sada s pečující kosmetikou Mumio je ideálním dárkem pro dobrou kamarádku nebo maminku. Obsahuje čtyři kvalitní kosmetické přípravky s vysokohorskou pryskyřicí, která má výživné a regenerační účinky na pokožku. V orientální medicíně je mumio pro své mimořádné účinky od nepaměti vysoce ceněno – patřilo dokonce k císařským darům a bylo dražší než zlato. Produkty jsou pro vás připraveny v krásné dárkové krabičce.

Autor: Dr. Popov

Darujte domácí lázně

Teplá koupel prohřeje tělo a zklidní mysl. Aby byl zážitek dokonalý, darujte vašim blízkým balení kofeinové kosmetiky využívající nejnovější poznatky o působení kofeinu v kosmetice. Tato sada je vhodná pro vytvoření kvalitní koupele celého těla včetně vlasů. Obsahuje i kosmetický olej z oliv a další látky zabraňující nadměrnému vysušování pokožky při koupeli. Pokožka tak zůstane jemnou, provoněnou a v dobré kondici.

Autor: Mediabox

Ideální dárek pro kamarádku

Také se vy a vaše kamarádky řídíte heslem „Hlavně klid a nohy v teple“? Pokud ano, určitě je potěšíte hebounkými bačkorami, které promrzlé nožky rychle zahřejí.

Autor: Reserved

Klasika, která nestárne

Jsou dárky, kterými se zkrátka nejde netrefit do noty. Mezi ně patří i léty prověřené kosmetické a pečující výrobky NIVEA. Znáte snad někoho, kdo by nemiloval jejich typickou vůni? Vánoční balíček plný produktů NIVEA je sázkou na jistotu a potěší každého člena rodiny.

Autor: Nivea

Romantika pro páry

Potěšte partnera či partnerku nezapomenutelnou večeří v kouzelné atmosféře pražského Buddha Baru. Právě zde si můžete vychutnat lákavé speciality jako tiraditos - sashimi pokrm z gastronomického odvětví Nikkei, které spojuje peruánskou a japonskou kuchyni. Jižní Amerika a splynutí jejích chutí s Asií byla šéfkuchaři Lukášovi Želechovskému při tvorbě nového menu velkou inspirací. Dalším příkladem tohoto netradičního mixu na první pohled velmi odlišných kuchyní jsou masové taštičky empanadas s trhaným vepřovým, které se namáčí do domácí chilli omáčky s tajnou asijskou recepturou nebo čerstvý losos ceviche, marinovaný podle peruánské tradice v limetkové šťávě a podávaný s omáčkou z tygřího mléka. Už se vám sbíhají sliny?

Autor: Buddha Bar

Po večeři trochu vzrušení…

Dárek od srdce! Elegantní a smyslné masážní srdíčko pro partnerské rozmazlování. Přináší vzrušující okamžiky radosti a společné chvíle relaxace a uvolnění. Hedvábný dotek vibračního srdíčka z vysoce kvalitního silikonu vám zaručí intenzivní prožitky. Díky svému tvaru se z něj stává dokonalý partner při romantických masážích a stimulaci erotogenních zón.

Autor: Erotic city

Překvapte své blízké

Potěšte své blízké netradičním dárkem ve formě stíracího losu. Stírací losy se řadí mezi vděčné a zároveň nenákladné vánoční dárky, které mohou přinést mnoho radosti! Na prodejních pultech můžete vybírat losy v různých cenových kategoriích. Pokud tedy přemýšlíte, co komu pořídit a nechcete znovu skončit u fádních ponožek a kapesníků, zkuste na to jít z jiného konce. Darujte svým blízkým napětí, které mohou prožít při stírání soutěžního losu.

Autor: Sazka

Nevšední elegán s kreativitou v těle

Nejnovější tablet Lenovo YOGA Book je přelomovým 10,1palcovým zařízením typu 2v1 určeným nejen pro práci. Zabudovaný grafický tablet vám umožní vytvářet nákresy, retušovat fotky nebo okamžitě převádět poznámky do elektronické podoby.

Autor: Lenovo

Sušička Bosch s elixírem mládí

Unikátní bezúdržbový samočisticí kondenzátor SelfCleaning Condenser TM  u sušičky Bosch se během každého procesu sušení několikrát automaticky propláchne a je tak zbaven textilního prachu a veškerých vláken uvolněných z prádla. Díky tomu je zaručen maximální výkon a nízká spotřeba energie po celou dobu životnosti sušičky.
Autor: Bosh


Tvář bez chybičky

Nový strojek Braun Series 9 představuje vrchol řemeslného zpracování a kvality. Braun Series 9 má jednodílovou konstrukci, což zvyšuje jeho stabilitu a odolnost. Díky ergonomickému tvaru přesně pasuje do ruky a uživateli poskytuje maximální kontrolu. Navíc, nabíjecí stanice zabírá minimum místa a strojek bude díky ní vždy připraven k použití.

Autor: Braun

Pro milovníky aut

Audi R8 V12 se možná tváří jako normální sériové auto, ale když přišlo v roce 2008 na scénu, svět sportovních aut se definitivně změnil. Z 0 na 100 km/hod mu stačí 4 vteřiny, lehce si poradí s třístovkou. Přitom je to turbodiesel, co respektuje Euro 6. Na internetových stránkách www.smallcars.cz můžete pořídit kovový model tohoto vozu - dárek, který potěší každého zapáleného motoristu.

Autor: www.smallcars.cz

 S hrací podložkou House of Kids zažijí děti spoustu zábavy

Pořiďte svým dětem pod vánoční stromeček úžasnou hrací podložku, která dětem poskytne hodiny báječné zábavy. Hrací podložka je příjemná na dotek a díky zajímavým motivům rozvíjí dětskou fantazii. Nyní za úžasnou cenu 329 Kč.

Autor: Prodeti.cz