Český rozhlas má za sebou rozmanitou cestu, během které několikrát sehrál i významnou roli v historii naší země. „Těší mě, že ve svých sto letech je v očích veřejnosti nejdůvěryhodnějším médiem v Česku. Tohoto obdivuhodného jubilea by však nedosáhl nebýt věrných posluchačů,“ uvádí generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Jako odměnu pro posluchače za jejich přízeň organizuje vedení Českého rozhlasu několikahodinový hudební maratón v Pražských Riegrových sadech. Bude se konat ve čtvrtek 18. května po 18. hodině. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na Marka Ztraceného, kapely Chinaski, Bandjeez, Mirai nebo Kateřinu Marii Tichou, Anetu Langerovou, Michaela Kocába či Zdeňka Svěráka, kterého doprovodí Dětský pěvecký sbor. Ve speciální vzpomínce připomene Rachel Skleničková zpěváka Mekyho Žbirku.

Velkolepý koncert bez placení

Moderátory koncertu budou Lucie Výborná a Jiří Holoubek. Program uslyší od 19.00 hodin s živým komentářem Jana Pokorného z mobilního studia R-stream i posluchači Radiožurnálu, Dvojky a regionálních stanic Českého rozhlasu. Vstupné na koncert ke 100. narozeninám Českého rozhlasu je zdarma a bližší informace k programu najdete zde.

KDE: Riegrovy sady, Praha 2

KDY: 18:00

VSTUPNÉ: zdarma

Fotogalerie
10 fotografií