Na start Gomba handicapu míří devět koní ze tří zemí včetně rakouského Beau Massagot a slovenského Gentleman Jacka. Tuzemskou sestavou vedou loňští vítězové nejvyšších kategorií a favorité dostihu Jir Sun s žokejem Martinem Laubem a Worth Choice s Jozefem Bojkem.

Po roční odmlce se do sedla vrací žokej-šampión 2018 David Liška. Kromě domácí špičky dorazí čtvrtá z loňského Evropského poháru žokejů Sibylle Vogt, šampion mladých německých jezdců Leon Wolff, belgický talent Kobe Vanderbeke a Turek Tolga Koyuncu.

Neděle

První z osmi dostihů odstartuje ve 14.00 hodin, areál závodiště bude otevřen od 12 hodin. Pro návštěvníky je kvůli přesunutí vlakové zastávky nově otevřen druhý vchod „od paddocku“.

Kůň roku

Zhruba půl hodiny po skončení posledního dostihu proběhne v malé sázkové hale slavnostní vyhlášení ankety Kůň roku 2021. Na prestižní titul jsou vedle dvojnásobného držitele Nagano Golda nominováni Hazarder, Talent a L‘ Estran.

Pokud nemáte možnost osobně navštívit závodiště, sledujte od 13.30 hodin online přenos na EquiTV (+5 minut) nebo živý stream na Tipsportu. Odkaz je i na www.velka-chuchle.cz. Vsadit si můžete přes web nebo na pobočkách u sázkových kanceláří Tipsport a Chance. Fundované tipy odborníků najdete na www.tiparuvpalec.cz.

Zde předkládáme tipy Antonína Ebra z redakce Blesku na tři nejlepší koně jednotlivých dostihů:

I. Gaston – Alzir - Bundeskanzler

II. Minchir – Good Shalaa ­- Irbis

III. Anawa – Darkgelton Lady – Admiral Piett

IV. Kaptain Joe – Sparkhle Shout – Sea The Night

V. Hadar – Sir Amico – Little Streak

VI. Jir Sun – Worth Choice - Manoamano

VII. Rebelle D´Arnoult – Forte – Rabbit Garswood

VIII. Rabbit Win – Diamonte - Airuschka

Fotogalerie
19 fotografií