V poháru, do kterého se započítává šest nejlépe dotovaných dostihů, se představí třináct žokejů z deseti zemí. Kromě Moseého přijedou další hvězdy jako Eddy Hardouin, Panagiotis Dimitsanis, Václav Janáček a půvabná Sibylle Vogt.

Hlavním dostihem je EJC Leram Milion na 1400 metrů pro tříleté a starší koně. Vítěz si odveze 600 tisíc korun! Ve Velké ceně českého turfu se po čtyřech letech strávených v cizině představí nejúspěšnější kůň českého turfu Nagano Gold.

První dostih z devíti odstartuje v 12.30 hodin, areál závodiště bude otevřen již od 11 hodin. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Psi mají vstup povolen, ale pouze na vodítku.

Pokud nemáte možnost osobně navštívit závodiště, sledujte od 12.30 hodin online přenos na dostihy.tv nebo od 14.40 hodin na ČT4 Sport. Vsadit si můžete přes web nebo na pobočkách u sázkových kanceláří Tipsport a Chance. Fundované tipy odborníků najdete na www.tiparuvpalec.cz.

Pozor! Vlaková stanice Praha-Velká Chuchle není v provozu. Ze Smíchovského nádraží se vypraví zvláštní spoje autobusu č. 244, které pojedou od 10.30 hodin do 13.00 hodin v 15minutových intervalech. Stejným způsobem bude posílena také doprava zpět od 17.00 hodin do 19.00 hodin.

Zde předkládáme tipy Antonína Ebra z redakce Blesku na tři nejlepší koně jednotlivých dostihů:

I. Melania – Ile Jones - Varimingo

II. Napoleon Bay – Orssio – Valmont Ohne

III. Orleano – Avignon - Respekt

IV. Popocatepetl – Palomina - Fulmine Luna

V. Westerwald – Valmorel - Monjouet

VI. Arkhangelsk – Well Prepared - Porcinella

VII. Mowaeva - Worth Choice - Manoamano

VIII. Nagano Gold – Cote Jardin - Wellunca

IX. Billabong Cat – Torque Power - Zariyannka

Fotogalerie
12 fotografií