Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Zoubková víla“ u soudu: Arnošt (68) promluvil o sekání malíčků... a ukázal je!

/
  • Soud s Magdou Š. (13. června 2023)
    13. června 2023 ● 10:36

    Rozplétání případu vraždy vůdce sekty Richarda Š. (†50), z níž jsou obžalovány kutnohorská zubařka Magdalena Š. (32) a učitelka Irena S. (65), u Městského soudu v Praze pokračuje! Tentokrát na lavici svědků usedli dva klíčoví muži, otec se synem Arnošt M. mladší a Arnošt M. starší (68). Mladší z mužů Magdalenu k Richardovi přivedl, starší z nich si na Richardův příkaz za trest usekl malíčky na nohou. U soudu je pak na žádost Magdalenina obhájce ukázal!

  • 1.

    První setkání s Richardem a Magdou

    Úterní jednání začalo kolem 9:30, dorazila obžalovaná Irena S., eskorta pak přivedla Magdu Š., oblečenou do tmavých modrých šatů, v poutech. Hovořit jako první začal Arnošt M. starší, o němž už Magda dříve vypověděla mimo jiné to, že si na Richardův příkaz za trest usekl malíčky na nohou. Uvedl, že se s vůdcem sekty, samozvaným léčitelem, setkal v roce 2010 - dostal na něj kontakt a chodil k němu na léčení. S Magdou se podle svých slov seznámil o čtyři roky později prostřednictvím svého syna Arnošta M. mladšího. Ten se se zubařkou poznal v Praze a Magdu k Richardovi přivedl.

    „S Magdou jsme se setkali jednou v Kutné Hoře, vykali jsme si. Vzali jsme auto a jeli jsme do Kolína do cestovní kanceláře, já měl se ženou objednaný zájezd do Španělska. Richard vzal Magdinu občanku, řekl tomu zaměstnanci, ať přepíše zájezd místo mé ženy na Magdu. Bylo to zvláštní, ale jeli jsme,“ popsal jednu z podivných Richardových manipulací Arnošt M. starší.

    Arnošt M. starší (68) odchází od soudu. (13. června 2023)
    Autor: Blesk.cz - Daniel Šesták

  • 2.

    Hrubé chování

    Jednou prý také Richard ve svém bytě nařídil Arnoštovi, aby si s Magdou lehl do postele a drželi se za ruce, přičemž je chodil kontrolovat. Následně je nařkl, že ho zradili. „Magda několikrát chtěla odejít, ale Richard ji vzal a surově s ní hodil na postel. Choval se k ní hrubě. V tu chvíli jsem si myslel, že se z té místnosti nedostanu. Bylo to poprvé, kdy jsem zažil opravdovou hrubost. Do té doby působil kamarádsky, aspoň já jsem to tak měl,“ uvedl Arnošt starší. Několikrát si prý také všiml, že má Magda černé brýle, a napadlo ho, že má modřiny, nedošlo mu ale, že by mohly být od Richarda.

    Video
    Video se připravuje ...

    Magdalena Š. přichází k soudu. (6. června 2023) Blesk.cz - Daniel Šesták

  • 3.

    Podpis vlastní krví

    Popsal také, jak Richard Magdu psychicky týral. „Z mého pohledu se k Magdě choval strašně, byl jsem u toho, když jí řekl, že má roztroušenou sklerózu. Říkal jí, že musí dělat, co říká, že jinak nemá šanci žít. To, co jsem považoval za velmi kruté, bylo, když mi volala Magda do práce, a musel jsem okamžitě říct, jestli jsem ji náhodou někdy neviděl nahou, když byla ve sprše. Odehrávaly se několikahodinové rozhovory o tom, jestli jsem ji viděl, nebo ne. Přišlo mi to banální, ale Richard to řešil dny. Nakonec jsem musel napsat dopis, podepsaný krví, že jsem ji neviděl,“ popsal Arnošt starší.

    Soud kvůli vraždě Richarda Š. (13. června 2023)
    Autor: Blesk.cz - Renata Matějková

  • 4.

    Dantovo peklo

    Richard podle Arnošta používal silná slova jako zrada, láska, osud, ztráta duše. „Hodně používal rčení: Zanechte veškeré naděje, kdo mě neposlechne, se ztratí v Dantově pekle – absolutní hrůze. Dnes to zní hloupě, ale v té době jsem mu věřil bezmezně, pro mě ta zrada znamenala ztrátu smyslu života. Největší trest byl, když napsal SMS, ať k němu nechodíte. To se všem zhroutil svět, že život ztratil jakýkoliv smysl,“ uvedl svědek.

  • 5.

    Návrat do sekty

    Podle svých slov se Arnošt od sekty skoro na rok odpoutal, protože ho vyhodili. Přesně po roce mu prý pak přišla SMS, aby se vrátil. „To se mi zase rozsvítil život. Těšil jsem se tam, nechtěl jsem se nechat podruhé vyhodit,“ uvedl. ­„Richard o sobě mluvil, jako že je vtělení Boha, otce. Říkal, že je na zemi proto, aby zjistil, proč nikdo nezachránil jeho syna Ježíše. Říkal, že až zjistí, proč se lidé takhle chovají, odejde z tohohle pekla, že odejdeme společně všichni,“ řekl Arnošt starší.

    Zesnulý léčitel Richard.
    Autor: archiv

  • 6.

    Useknuté malíčky

    Magdalenin obhájce Martin Bugaj se následně na svědka obrátil s překvapivou prosbou. „Pane svědku, tohle pro vás bude asi velmi nepříjemné, ale přesto vás požádám, možná poprvé a naposledy v životě, posadil byste se tady na lavici a sundal si boty a ponožky?“ Narážel tak na skutečnost, o níž hovořila ve své výpovědi Magda, podle níž si Arnošt na Richardův příkaz za trest usekl článek malíčku. Ona ho pak měla kus prstu jako důkaz přivézt Richardovi.

    Arnošt si na lavici pomalu rozšněroval tkaničku pravé boty a sundal ponožku. Předsedkyni soudního senátu následně ukázal, že mu na pravé noze chybí první článek malíčku, přičemž podotkl, že stejně tak mu chybí kousek malíčku i na levé noze. „Udělal jsem si to sám, chtěl jsem zůstat se svou ženou, a chtěl jsem dokázat, že mluvím pravdu. Ztratíte vnitřní kompas, odpovědnost k vlastnímu tělu,“ vysvětlil, proč si malíčky dobrovolně usekl. „Paradoxně po tom, co jsem si ublížil, se dostavila úleva, že můžu jít dál. Že budu moct být se ženou i s Ríšou,“ dodal.

    Soud kvůli vraždě Richarda Š. (13. června 2023)
    Autor: Blesk:Renata Matějková

  • 7.

    Nejdražší dopisy

    Arnošt starší také připustil, že i on léčiteli dával za sezení nepravidelně různě vysoké částky. „Nejčastěji se ale platilo za tzv. dopisy. Dopisy byly zpověď toho, co bylo v mém životě špatně, komu bych chtěl odpustit, koho bych chtěl mít rád. Šlo to až na dřeň, dostat ze sebe všechno ven a napsat to na papír, to se odevzdávalo Richardovi a přidávali jsme k tomu 66 tisíc,“ uvedl Arnošt starší.

    Proč právě 66 tisíc? Z dřívějších výpovědí vyplynulo, že Richard pracoval se symbolikou šestek. Nejčastěji s číslem 666, ďábelským číslem, jež symbolizuje Antikrista. Magdalena už dříve vypověděla, že ji Richard například nutil vybrat z bankomatu 666 666 korun a odevzdat mu je, Richard je také na fotce, již má Blesk k dispozici, vyobrazen s registrační značkou na auto, jež zní „666 NINJA“. 

    Fotogalerie
    38 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 23

ANOrozkradanidotaci: Mediální masáž lůzy.
Když vraždí ženská, tak je to víla.

(13. 06. 2023 22:25)

Melberi: Souhlas

(13. 06. 2023 22:05)

lokii: Ja bych ty lidi, kteri se dostanou do podruci takovych manipulatoru, neodsuzovala. Manipulatori dokazi vyuzit vseho, co zrovna ty jejich obeti nezvladaji - a to nemyslim ve zlem. To muze byt umrti v rodine, ztrata prace, nizke sebevedomi - proste tech veci je hromada. No a pak nastane proces, na jehoz konci je neco, co nam ostatnim "vyrazi dech".
Ale teprve, kdyz se ti lide dostanou z podruci manipulatora, zacnou videt svet uplne jinyma ocima a zacne proces "navratu" do reality. No a to uzdravovani z toho vseho, to nastane teprve potom.
Je uplne priserne, jak bezohledne ti manipulatori lidem znici zivot jen proto, by si naplnili svoje potreby.

(13. 06. 2023 21:12)

beruna: Skoro se nechce věřit, že existujou takoví vypatlanci. Že se ženská, která vystudovala vysokou školu a pracovala jako zubařka, nechala zmanipulovat pošahaným dědkem a chovala se jako nesvéprávná bl*bka, která neumí počítat do pěti. Děs. Nikdo normální s průměrným IQ přece nemůže věřit takovejm blábolům.

(13. 06. 2023 21:01)

Kristýna Fla: To nemůžou, ani kdyby chtěli. Výjimky neexistují, leda by to uhráli na psychickou poruchu. Ani trýzněné manželky vražedkyně nikdy nikdo neosvobodil zcela.

(13. 06. 2023 20:27)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
VYHLEDAT VÝSLEDKY Načítám
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy